havadurum

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu’ndan ÇTB’ye ziyaret

Çanakkale Ticaret Borsasına, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nden ziyaret gerçekleştirildi.

702

Ziyarette TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek, Komite Üyeleri Burcu Sezer, Derya Hatice Göğüsgeren, Merve Yılmazbaş, Selma Akpınar, Duygu Aktürk, TOBB Ç.Kale KGK Sorumlusu Selen Kılıç’a, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Aslı Akgül ile Genel Sekreter Sevcan Elver ev sahipliğinde bulundu.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz “TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve üyelerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek ve ekibine yeni döneminde başarılar diledi.

Başkan Abdullah Deniz ayrıca ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi. “TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’muzun İlimizde yaptığı başarılı çalışmaları takdirle takip ediyoruz.. Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizler her zaman kadın ve genç girişimcilerimizin yanındayız ve yapacağı projelere destek vermeye hazırız” diye konuştu.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Borsa Başkanı Abdullah Deniz ve Yönetimine kabullerinden ve ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti. Ardından Kurul Üyelerini tanıtan Şimşek, ziyarette yeni dönem yürütecekleri faaliyetlere ilişkin bilgiler verdi.

(Haber Merkezi)

Paylaş