havadurum

TMO silosundaki patlamada hayatını kaybeden memur son yolculuğuna uğurlandı

TMO Silosu patlamasında hayatını kaybeden memur Elif Dayıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Dayıoğlu’nun vefatıyla TMO Silosunda meydana gelen paylama 2 can aldı.

2440

TMO Silosu patlamasında Hayatını kaybeden Derince ilçesinde meydana gelen patlama sonucu yaralanan ve hastanede yaşam mücadelesini kaybeden memur Elif Dayıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Olayın ardından gelişen trajik süreci anlatan haberimize göre, Dayıoğlu'nun cenazesi evinin önünden alınarak Dumlupınar Camisi'ne götürüldü. Cenaze törenine, Dayıoğlu'nun yakınları yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün gibi önemli isimler de katıldı. Dayıoğlu için ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı, hüzünlü bir atmosferde gerçekleşti. Dayıoğlu'nun naaşı, dualar eşliğinde Çınarlı Mezarlığı'na defnedildi. Patlamanın yarattığı üzüntü ve acının hüküm sürdüğü anlamlı törende, sevdiklerinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Bu acı olayın Derince ilçesinde ve geniş çevresindeki etkisi büyük oldu.

9k=Patlamada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Dayıoğlu'nun vefatıyla, tahıl silosunda meydana gelen patlamada ölü sayısı 2'ye yükseldi.Patlamada yaralananlardan 4'ünün tedavisi ise sürüyor.İlçenin sahil kesimindeki TMO Kocaeli Başmüdürlüğü liman silosunda meydana gelen patlamada 3'ü ağır 12 kişi yaralanmış, TMO'nun 60 silosundan 13'ü hasar görmüştü.Yoğun bakımdaki yaralılardan Ekrem Kalkan, 9 Ağustos'ta İstanbul'daki Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. (AA)

2Q==

Paylaş