havadurum

TESK-UNICEF Çocuk Hakları ve İş İlkeleri projesi hakkında bilgilendirme yapıldı

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin proje ortağı olduğu, ‘TESK-UNICEF Çocuk Hakları ve İş ilkeleri’ programının 2023-2024 dönem çalışmaları başladı.

633

‘TESK-UNICEF Çocuk Hakları ve İş ilkeleri’ projesi için düzenlenen programa; TESK AB ve Dış İlişkiler Müdürü Fuat Elvan, UNICEF Sosyal Politikalar Sorumlusu Melih Akın, WEGLOBAL Proje Koordinatörü Gülcan Eriş, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSGB İl Koordinatörü Şükrü Çohadar ve Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gençay'ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Proje heyeti; ülke genelinde 11 il ile ortaklaşa yürütülen program içeriği ile ilgili, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’a bilgilendirme ziyaretinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Müdürlüğü, mesleki oda başkanları ve program kapsamında üye esnaf ve sanatkârlara, işyerlerinde uygulanacak olan ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Analizleri’ ile ‘Mesleki Eğitim’ uygulamalarındaki son gelişmeleri içeren bilgilendirme ve eğitim toplantısı yapıldı.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, projeye ve programa her türlü destek ve katkıyı sağlayan, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, teşkilatı adına teşekkürlerini iletti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş