havadurum

Termal Otel inşaatı başladı

Çan ilçesine yapılması planlanan termal otel inşaatına başlandı.

622
Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ve ilgili tarafların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ihaleyi alan firmaya; 9.100 m²’lik alan üzerine inşa edilecek olan Çan Belediyesi Termal Oteli için tahsis edilen yer teslim edildi. Termal Otel ihalesi 8 Aralık 2011 tarihinde yapılmış, sözleşmesi ise 16 Şubat 2012 tarihinde imzalanmıştı.
 
Termal Otel Projesi hakkında bilgiler veren Abdurrahman Kuzu; “50 oda ve 110 yatak kapasitesi ile hizmet verecek olan Çan Belediyesi Termal Oteli bünyesinde 250 m²’lik 1 adet karma yüzme havuzu, 108 m²’lik bayan ve erkek ayrı olmak üzere 2 adet yüzme havuzu ayrıca; fitness salonu, kar çeşmesi, spa merkezi, masaj salonu, türk hamamı, sauna, buhar ve çamur banyoları yer alıyor. Bunların yanı sıra; sosyo-kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan Termal Otel kompleksi içerisinde; çeşitli organizasyonların yapılabileceği çok amaçlı bir salon, restaurant, cafe ve oyun salonları da yer alacak” dedi.
 
Başkan KUZU ayrıca; Bizler burayı sadece bir otel olarak görmüyoruz, aynı zamanda burasının sosyo- kültürel bir merkez haline gelmesini de arzuluyoruz. Termal Otel’in hizmete girmesiyle Çan bölgemizde turizm açısından aktif bir konuma gelecek, Termal Otel Çan’a ve bölgeye ekonomik kalkınma anlamında çok büyük bir katma değer getirecek” dedi.
Paylaş