Temizlik İşlerinden Çanakkale sokaklarına detaylı temizlik

Çanakkale Belediyesi, şehir cadde ve sokaklarının kapsamlı bir şekilde temizlenmesi için detaylı bir çalışma programı başlattığını duyurdu. Temizlik İşleri Müdürlüğü, belirlenen bölgelerde süpürge ve yıkama araçları ile kapsamlı temizlik çalışmaları yapacak. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri ise eş zamanlı olarak kanal temizliği gerçekleştirecek.

822

Çanakkale Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Kentimizin cadde ve sokaklarının temizleneceği kapsamlı çalışma öncesinde, Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz belirlenen bölgelerdeki araç parklarının kaldırılmasını sağlayarak temizlik çalışmalarının detaylı bir şekilde gerçekleştirilmesine destek verecek.

Çalışmalar doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakları süpürge ve yıkama araçları ile temizleyecek. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri ise eş zamanlı olarak planlı bölgelerde kanal temizliği yapacak.

Hemşehrilerimizin de programda yer alan tarihlerde, belirlenen bölgelerde araç parkı yapmayarak temizlik çalışmalarının verimli bir şekilde yürütülmesine destek vermelerini diliyoruz."

Detaylı Temizlik Programı (09.00-12.00 Saatleri Arasında)

  • 29 Temmuz Pazartesi – Tuğsavul Caddesi (Çataltepeliler Lokali – Bayrak Sokak) – Bahriye Üçok Caddesi (Bayrak Sokak – Bayır Yoğurt önü)
  • 30 Temmuz Salı – Ahmet Piriştina Caddesi (Barış Caddesi Kavşağı – Cevatpaşa Ortaokulu) – Demokrasi Caddesi – Barış Caddesi
  • 31 Temmuz Çarşamba – 100. Yıl Caddesi – Atatürk Caddesi (100. Yıl Caddesi, Bölge Trafik)
  • 1 Ağustos Perşembe – Piri Reis Caddesi (116 Jandarma – Kordon)
  • 2 Ağustos Cuma – Şehit Gürol Caddesi (Havaalanı Kavşağı – İbrahim Bodur Lisesi) – Atatürk Caddesi (İbrahim Bodur Lisesi– Müze Kavşağı)

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş