TEKNOFEST 2024'te ÇOMÜ Eko Titans Takımından büyük başarı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eko Titans Takımı, 2024 TEKNOFEST’te Çevre ve Enerji Teknolojileri alanında büyük bir başarıya imza attı. Takım, Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Cengiz’in danışmanlığında yarışarak ödüllerini aldı.

350

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), başarı dolu yolculuğuna bir yenisini ekledi. 2024 TEKNOFEST’te Çevre ve Enerji Teknolojileri alanında yarışan ÇOMÜ'nün Eko Titans Takımı, Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Cengiz’in danışmanlığında büyük bir başarıya imza attı ve ödüllerini aldı.

Eko Titans’tan gurur dolu başarı

Geleceğin mühendisleri ve teknoloji liderleri olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni gururla temsil eden Eko Titans, bu önemli başarı ile ÇOMÜ’yü bir kez daha ön plana çıkardı. Hem üniversite hem de takım için bu ödül, çevre ve enerji teknolojileri alanındaki gelişmeleri daha ileri taşıma adına büyük bir motivasyon kaynağı olacak.

Eko Titans takımı desteklerinizi bekliyor

Eko Titans Takımı'nın sıradaki hedefi, üst kategoride bir ödül daha kazanmak. Bu büyük başarıya katkıda bulunmak ve takımınızı desteklemek için siz de sürece dahil olabilirsiniz. Desteklerinizi göstermek ve takımınızın yolculuğunu izlemek için (https://mth.tc/Eb7G) bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş