havadurum

Teknofest 2024’e son başvuru 20 Şubat'ta!

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest 2024, 46 ana kategori ve 117 alt kategoride düzenlenecek yarışmalarla teknolojiye yön vermeye hazırlanıyor. İlkokul seviyesinden mezun seviyesine kadar herkese açık olan yarışmalara katılmak için son başvuru tarihi 20 Şubat 2024.

1797

T3 Vakfı'nın ana yürütücüsü olduğu Teknofest, birçok değerli paydaşın katkılarıyla düzenleniyor. T3 Vakfı Çanakkale İl Sorumlusu Ahmet Çınar, yarışma hakkında bilgi vererek, “Teknofest’e ilk başvuru için sadece takım oluşturmanız yeterlidir. Sonrasında fikir bulunması ve rapor şablonunun doldurulması gerekmektedir. Aşamayı geçtikten sonra malzeme desteği sağlanmakta ve en son aşamada projenin yapılması beklenmektedir. Dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarının gerçekleştirileceği Teknofest 2024’te bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride yarışmalar düzenlenecek. İlkokul seviyesinden ortaokul, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesine kadar başvurulabilen, tamamı geleceğin odak alanlarında kurgulanmış yarışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve başvurunuzu gerçekleştirmek için https://www.teknofest.org/tr/yarismalar/ adresini ziyaret edebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Vali Aktaş Çanakkaleli gençleri Teknofest'e davet etti

Çınar, geçtiğimiz günlerde Çanakkale Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etmiş ve bu görüşmede Vali Aktaş “Dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarının gerçekleştirileceği, teknolojiye yön veren Teknofest’e Çanakkaleli gençlerimizin yerlerini almaları için davet ediyorum” ifadeleriyle tüm Çanakkaleli öğrencileri, Teknofest 2024’e katılmaya çağırmıştı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş