havadurum

Tekirdağ’da Jandarma’dan uyuşturucu ve silah operasyonu

Tekirdağ’da Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

896

Jandarma ekipleri, Tekirdağ’ın Hayrabolu, Malkara ve Kapaklı ilçelerinde yaptıkları operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde, silah ve tarihi eser ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Hayrabolu’da tarihi eser ve silah bulundu

Hayrabolu İlyas Mahallesi’nde T.B. isimli şahsın evinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen işlemeli bir yüzük, ruhsatsız bir tabanca, bir kurusıkı tabanca, bir havalı tabanca, üç şarjör, bir komando bıçağı, üç çakı ve 12 kurusıkı tabanca mermisi ele geçirildi. Şüpheli T.B. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Malkara’da metanfetamin ve silah operasyonu

Malkara Hereke ve Hacıevhat Mahallesi’nde H.Ç. ve S.T. isimli şahıslara ait üç ayrı adreste arama yapan Jandarma ekipleri, metanfetamin adlı uyuşturucu madde, uyuşturucu kullanma aparatı, ruhsatsız bir tabanca, iki av tüfeği, tabanca fişeği ve cep telefonu buldu. Şüpheliler H.Ç. ve S.T. gözaltına alındı.

Kapaklı’da bonzai ve eroin yakalandı

Kapaklı Pınarca Mahallesi’nde bir araçta ve M.Y. isimli şahsın üzerinde yapılan kontrolde, bonzai ve eroin adlı uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Şüpheli M.Y. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

(İHA)

Paylaş