havadurum

"Tecrübem, bilgim ve kişiliğim..."

Av. Levent Gürbüz, CHP Çanakkale İl Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

1720
Av. Levent Gürbüz, CHP Çanakkale İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen basın açıklaması ile birlikte CHP Çanakkale İl Başkan Adayı olduğunu duyurarak; "Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin çocuğuyum. Babamın SHP Merkez İlçe Başkanı olduğu dönemde,1989 yerel seçimlerinden bu yana her seçimde görev yaptım" dedi.

İlk önce kendini tanıttı

Av. Levent Gürbüz, kendini tanıtarak başladığı açıklamada; "1971 yılında Çanakkale'de doğdum. Çanakkale'de Arıburnu İlkokulu ve Merkez Ortaokulunda okudum, Kabataş Erkek Lisesini bitirdim, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. 2000 yılından bu yana Çanakkale'de avukatlık yapıyorum" şeklinde konuştu.

"Bugünkü gençlik kollarımızın temellerini attık"

Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinin onurlu bir toplum hizmeti olduğunu dile getiren Gürbüz; "Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin çocuğuyum. Babamın SHP Merkez İlçe Başkanı olduğu dönemde,1989 yerel seçimlerinden bu yana her seçimde görev yaptım. SHP ve CHP'nin birleşmesi sırasında, arkadaşlarımla birlikte iki partinin gençlik kollarını uyumlu şekilde bir araya getirerek bugünkü gençlik kollarımızın temellerini attık. İl yöneticisi ve İl Başkan yardımcılığı yaptım. Her zaman Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinin onurlu bir toplum hizmeti olduğu bilinciyle hareket ettim" ifadelerini kullandı.

"Genç, dinamik ve tecrübeli kadrolar"

Mayıs ayında gerçekleştirilen genel seçimlere ilişkin konuşan Av. Gürbüz; "Mayıs ayında yaşadığımız seçim, tüm yurtta ve özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'ne güvenen insanlarımızda büyük hayal kırıklığı yarattı. Halkımıza değişim talebiyle tekrar umut aşılamak, önümüzdeki yerel seçimlere partimizi en güçlü şekilde hazırlamak, genç, dinamik ve tecrübeli kadrolarla siyasete yön vermek için, yapılacak olan Çanakkale İl Kongresi'nde Çanakkale İl Başkanlığı'na adayım" diye konuştu.

"Tecrübem, bilgim ve kişiliğimle bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum"


Merkez İlçe Kongresinin tek aday ile yapılmasının bir irade göstergesi olduğunu ifade eden Gürbüz; "12 Temmuz'da başlayıp 25 Temmuz'da tamamlanan Merkez İlçe Delege Seçimlerinde gördük ki üyelerimiz önemli bir katılımla sandığa giderek iradesini ortaya koymuştur. Can Başkanımın seçildiği Merkez İlçe Kongresinin tek aday ile yapılması da yine üyelerimizin ortaya koyduğu iradenin sonucudur. Ben bu iradenin güç verdiği örgütlerimizin isteği ve desteği ile İl Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Tecrübem, bilgim ve kişiliğimle bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum" sözlerini kullandı.

"Bu coşkuyu sürdürürsek başaracağımıza eminim"

Tüm ilçe örgütleri ile birlikte çalmadık kapı bırakmamak için adaylığını koyduğunu dile getiren Gürbüz; "Umut yenilenmenin başlangıcıdır sloganıyla yola çıktık. Her alanda değişim diyerek, halkımıza yeniden umut olmak için desteklerinizi bugüne kadar esirgemediniz. Önümüzdeki İl Kongresinde de bu coşkuyu sürdürürsek başaracağımıza eminim. Tüm ilçe örgütlerimizle birlikte çalmadık kapı bırakmamak için, ilerici ve devrimci tavır almak için, Atatürk ilkelerine sahip çıkmak için, Örgütlerimizi güçlendirmek için adayım yolumuz açık olsun" dedi.
(Dilan Kaynak)
Paylaş