"Tebrikler Arda Güler"

Türkiye Futbol Federasyonu, genç milli futbolcu Arda Güler'in Real Madrid ile kazandığı ilk UEFA Süper Kupa zaferini kutladı.

609

Türkiye Futbol Federasyonu, genç yetenek Arda Güler'in uluslararası arenadaki başarılarını kutlamak amacıyla bir açıklama yaptı. Real Madrid formasıyla kariyerinin ilk UEFA Süper Kupa zaferine ulaşan milli futbolcu, Polonya'nın Varşova kentinde oynanan finalde sahaya çıkarak önemli bir başarıya imza attı.

"ilk şampiyonluğunu da Real Madrid ile yaşayan Arda Güler'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu Arda Güler hakkında federasyonun resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama; “A Millî Takım oyuncularımızdan Arda Güler, formasını giydiği İspanya'nın Real Madrid takımı ile kariyerinin ilk UEFA Süper Kupa'sını kazandı. Millî futbolcumuz, bu akşam Polonya'nın başkenti Varşova'da oynanan ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'in UEFA Avrupa Ligi şampiyonu İtalyan ekibi Atalanta'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ikinci yarısında süre aldı. Geride kalan sezonda kariyerinin ilk şampiyonluğunu da Real Madrid ile yaşayan Arda Güler'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş