havadurum

Tatile çıkmadan önce dikkat… Bavul hazırlarken dikkat etmeniz gerekenler…

Yaz tatiliyle beraber tatile çıkmak için gün sayılmaya da başlandı. Tatile çıkarken bavul hazırlamada dikkat edilmesi gerekenler…

361

Bütün yıl çalıştıktan sonra herkes iyi bir tatili hak eder. Tatile çıkmadan önce bavul hazırlığına dikkat edilmesi gerekiliyor. Bavul hazırlarken dikkat edilmesi gerekenler;

Kimlik ve evraklar
Bavulunuzu hazırlarken ehliyet, pasaport, kimlik gibi resmi belgelerin yanı sıra, biletiniz, rezervasyon ile ilgili belgeleriniz veya tatil boyunca sizi güvenceye alacak sağlık sigortası poliçeniz ile reçetelerinizi almayı mutlaka unutmayın.
Elektronik eşyalar
Günün her saatinde eğlence ve iletişim ihtiyacınızı karşılayabilecek teknolojik aletleri yanınızdan ayırmamanız gerekiyor.
Para ve banka kartları
Tatile çıkmadan önce mutlaka para ve banka kartlarınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Herhangi bir aksilikle karşılaşmamak için para ve banka kartlarınızı önceden kontrol etmek faydalı olacaktır.
Kişisel ihtiyaçlar
Günlük kullandığınız eşyaları yanınıza almak sizi daha rahat hissettirecektir. Ayrıca ihtiyaç duyduğunuz ürünlerin yanınızda olması sizin için daha rahat bir tatil fırsatını da sunacaktır.

Son olarak gideceğiniz yerin hava durumunu önceden öğrenip ona göre hazırlanmak daha rahat bir tatil geçirmenizi de sağlayacaktır.

(Nilay Günay)

Paylaş