Tarım ve hayvancılığın kalbi Bayramiç’te atacak

Tarım ve hayvancılık sektörü temsilcileri 6 Eylül’de başlayacak olan Bayramiç Hayvancılık ve Tarım Panayırında buluşacak. Bayramiç Belediyesi, üç gün boyunca açık olacak panayır için son hazırlıkları tamamladı.

885

6-7-8 Eylül tarihlerinde kapalı pazar yerinde gerçekleşecek olan Bayramiç Hayvancılık ve Tarım Panayırında son hazırlıklar tamamlandı. Stant kurulumunda son düzenlemelerin yapıldığı panayırın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bayramiç Belediyesi, Bayramiç Ziraat Odası, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Bayramiç Süt Üreticileri Birliği ve Bayramiç Kırmızı Et Üreticileri Birliği ortaklığında; Başaranlar Petrol & Motorlu Araçlar, Fusa Tarım, Işık Makine Tarım Aletleri ve Sezer Traktör Yedek Parça & Tarım Makinaları’nın ana sponsorluğunda yapılacak panayır, yoğun programıyla dikkat çekiyor. Panayırın ilk günü olan yarın 14.30’da il ve ilçe protokolünün katılımıyla açılış töreni yapılacak. Ardından saat 15.00'te Bayramiç Elması Yarışması gerçekleşecek. İkinci gün saat 13.30'da Rahvan Atçıları Kulübü’nün At Gösterisi ve üçüncü gün saat 13.30'da Hayvan Irkları Yarışması yapılacak. Üç gün boyunca stantlar açık olacak. Tarım ve hayvancılıkla ilgili firmalar, stantlarda yerlerini alarak ürünlerini tanıtacak ve halka bilgilendirmede bulunacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş