havadurum

Taraftarlar isyanda

827
Sarı-Lacivertli Kulübün taraftarları Teknik Heyet`e, özellikle Erol Bulut`a ateş püskürüyor. Taraftarların yaklaşımları genelde şöyle; "Genk`te 30 küsur gol atan Samatta bitik, geçen sezonun yıldızı Sosa emekli olmuş gibi, önceki yılda ligin en iyi sol beki olan ve 11 gol kaydeden Novak evlere şenlik , geçen sezon 26 gol atan Cissé gol orucunda, Mert Hakan Yandaş, takımının en iyisiydi. Bu futbolcular sanki, Özel Sektör`den Devlet Sektörü`ne atandılar. Bunların tümünün birden kötü olması mümkün değil. O zaman, önce hocayı sorgulamak gerekiyor." 

Bulut istenmiyor...
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir`e yenilerek turnuvaya veda eden Fenerbahçe`de taraftarlar, Teknik Direktör Erol Bulut`u sosyal medyadan istifaya çağırdı. Galatasaray yenilgisi sonrası Ziraat Türkiye Kupası`nda da Medipol Başakşehir`e yenilip kupaya veda eden Fenerbahçe`de taraftarın sabrı taştı.Yenilginin faturasını Teknik Direktör Erol Bulut`a çıkaran Sarı Lacivertli taraftarlar, karşılaşma sonrasında sosyal medyada tecrübeli hocayı istifaya çağırdı.
 
Fener`in başına gelenler
Türk futbolunda Fenerbahçe kadar şanssız ve bahtsız bir kulüp yok. Sarı-Lacivertli Kulübün yaşadığı olumsuz ve şanssız olayları Dünya`da hiç bir takım yaşamadı.
Peki bunlar neler;
1. Şike Olayı
2. Son maçlarda 3 şampiyonluğun kaçması.
3. En büyük rakibin Kadıköy`de kupa kaldırması 
4. Avrupa da en iddialı olduğun dönemde kupayı alacağına emin adımlarla giderken, hakem tarafından engelleme
5. Başkanın hapise girmesi.
6. Şampiyon olup, şampiyonlar ligine gidememe.
7. Boş statta trübün cezası yemeyi başarma.
8. 28 sene Türkiye Kupası alamama.
9. Kulüp başkanı tarafından hakaret yeme, stada alınmama.
10. Oynanan finallerin %70`ni kaybetme.
11. Türk spor tarihinde en çok puan toplayan en çok maç kazanan en çok gol atan takım olup, en çok kupaya sahip olamama.
12. Basketbol da tarihi dönüşe imza atarken, tekrardan hakem tarafından kupanın rakibe verilmesi ve aynı gün futbolda o sezon yarıştığın Beşiktaş`ın şampiyonluğu garantilemesi. 
15. Şampiyonluğa giderken takımın kurşunlanması
(Haber Merkezi)
Paylaş