havadurum

Survivor Yunus Emre Özden diskalifiye mi olacak? Survivor yarışmacısı Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Survivor 2024 All Star’da yarışan Yunus Emre Özden, son bölümde Poyraz ile yaşadığı kavga nedeniyle diskalifiye olma tehlikesiyle karşı karşıya. Yunus Emre Özden’in hayatı, kariyeri ve sevgilisi hakkında merak edilenler haberimizde.

1096

Survivor 2024 All Star’da yarışan Yunus Emre Özden, son bölümde Poyraz ile yaşadığı kavga nedeniyle diskalifiye olma tehlikesiyle karşı karşıya. Peki Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Yunus Emre Özden’in hayatı, kariyeri ve sevgilisi hakkında merak edilenler haberimizde.

Survivor Yunus Emre Özden diskalifiye mi olacak?

Survivor 2024 All Star’da Mavi takımda başladığı serüvenine Kırmızı takımda devam eden Yunus Emre Özden, önceki haftalarda yaptığı el hareketleri nedeniyle Acun Ilıcalı’dan bir uyarı almıştı. Bu kez parkurda Poyraz ile sözlü kavgaya giren ikiliden Yunus Emre, tartışmanın dozu artınca kendini tutamayıp küfürler savurarak Poyraz’ın üstüne yürüdü. Bu görüntüler Yunus Emre’nin diskalifiye olup olmayacağı sorularını gündeme getirdi. Çünkü Yunus Emre daha önce de hakaretleri nedeniyle Acun Ilıcalı’dan bir uyarı almıştı. Konseyde Yunus Emre Özden’in nasıl bir ceza alacağı belli olacak. Acun Ilıcalı, Survivor Yunus Emre’nin diskalifiye olup olmayacağını açıkladı. Buna göre Yunus Emre Özden diskalifiye edilmedi, ancak iki ödül cezası aldı. Acun Ilıcalı, Yunus Emre’ye son bir şans daha verdiğini, ancak bir daha böyle bir davranış sergilerse diskalifiye olacağını söyledi.

Survivor Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Survivor Yunus Emre Özden, 29 Mart 1993 tarihinde İstanbul’un Silivri ilçesinde dünyaya geldi. Yunus Emre Özden hala Silivri’de yaşamaktadır. 1.85 boyunda ve 82 kilo olan Yunus Emre Özden 2 çocuklu ailenin tek oğludur ve Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okumaktadır23. Lise eğitimi sırasında başından geçen rahatsızlık nedeniyle çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini söyleyen Yunus Emre, bu yüzden rahatsızlığı iyileşince okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başarmış. 17 yaşında modellik yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week’lere adını yazdırmayı başarmıştır. Model olduktan sonra spora ağırlık veren Yunus Emre çocukluğundan hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini söyledi. Hayatının devam eden sürecinde MMA dövüşlerine katılmaya başlayan Yunus Emre 2019’da Türkiye 3.’sü, İstanbul 2.’si oldu23. Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilendiğini, aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri olduğunu ifade ediyor.

Survivor Yunus Emre Özden’in sevgilisi kim?

Survivor Yunus Emre Özden’in sevgilisi olduğu bilinen bir isim yok. Yunus Emre, daha önce verdiği bir röportajda sevgilisi olmadığını, ancak hayatında biri olursa bunu saklamayacağını söylemişti. Yunus Emre, ideal kız arkadaşını ise şöyle tanımlamıştı: "Benim için en önemli şey güven. Güvenmediğim biriyle birlikte olamam. Ayrıca dürüst, sadık, anlayışlı ve eğlenceli olmalı. Fiziksel olarak ise uzun boylu, sarışın, mavi gözlü ve fit bir kızdan hoşlanırım."

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş