havadurum

Survivor Yaman Keleş Kimdir, Nereli? All Star Yarışmacısının Hayatı ve Kekemelik Mücadelesi

Survivor 2024 All Star sezonunda yarışan Yaman Keleş, kekemelik hastalığıyla nasıl mücadele ettiğini ve hayat hikayesini anlattı.

13439

Survivor 2024 All Star sezonunda mavi takımda yarışan Yaman Keleş, izleyicilerin merak ettiği isimlerden biri oldu. Survivor Yaman kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yaman Keleş ne iş yapıyor, hangi yıl yarıştı? Survivor Yaman’ın kekemelik hastalığı nasıl başladı, nasıl yendi? İşte Survivor Yaman Keleş’in hayatı ve biyografisi hakkında bilinmeyenler…

Survivor Yaman Keleş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor Yaman Keleş, 1995 yılında İstanbul Arnavutköy’de dünyaya geldi. Babasıyla birlikte atölyesinde esnaflık yapan Yaman Keleş, 29 yaşındadır. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Survivor Yaman Keleş, aslen Çanakkaleli’dir.

Survivor Yaman Keleş Ne İş Yapıyor, Hangi Yıl Yarıştı?

Survivor Yaman Keleş, babasının koltuk atölyesinde esnaflık yapıyor. Yaman Keleş, Survivor’a ilk olarak 2023 yılında yedeklerden dahil olmaya hak kazandı. Ancak deprem felaketi nedeniyle yarışmaya katılamadı. Acun Ilıcalı’nın söz vermesi üzerine 2024 yılında Survivor All Star sezonunda mavi takımda yarışmaya başladı.

Survivor Yaman’ın Kekemelik Hastalığı Nasıl Başladı, Nasıl Yendi?

Survivor Yaman Keleş, 3 yaşında kaçırılma olayı yaşadıktan sonra kekemelik hastalığına yakalandı. 18 yıl boyunca konuşamayan Yaman Keleş, bu süreçte çok zorluklar çektiğini anlattı. Survivor Yaman, kekemelik hastalığını yendiğini ve artık Survivor ile kendini ifade etmek istediğini söyledi. Survivor Yaman, yarışmada yazdığı dörtlüklerle ve performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.

Survivor Yaman Keleş’in Hayatı ve Biyografisi Hakkında Bilinmeyenler

  • Survivor Yaman Keleş, Survivor 2023’te yarışmaya yedeklerden dahil olmayı beklerken, deprem felaketi nedeniyle yarışmaya katılamadı. Acun Ilıcalı, Survivor Yaman’a 2024’te All Star sezonunda yarışma sözü verdi.
  • Survivor Yaman Keleş, Survivor 2024 All Star sezonunda mavi takımda yarışıyor. Yarışmada gösterdiği performansla takım arkadaşlarının ve rakiplerinin saygısını kazandı.
  • Survivor Yaman Keleş, kekemelik hastalığı nedeniyle 18 yıl boyunca konuşamadı. 3 yaşında kaçırılma olayı yaşadıktan sonra kekemelik hastalığına yakalanan Yaman Keleş, bu süreçte çok zorluklar çektiğini anlattı.
  • Survivor Yaman Keleş, kekemelik hastalığını yendiğini ve artık Survivor ile kendini ifade etmek istediğini söyledi. Survivor Yaman, yarışmada yazdığı dörtlüklerle ve sempatik tavırlarıyla izleyicilerin sevgisini kazandı.
  • Survivor Yaman Keleş, babasıyla birlikte atölyesinde esnaflık yapıyor. Babasının koltuk atölyesinde çalışan Yaman Keleş, işini severek yaptığını belirtti.
  • Survivor Yaman Keleş, 1995 yılında İstanbul Arnavutköy’de dünyaya geldi. 29 yaşındaki Yaman Keleş, aslen Çanakkaleli’dir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı.
(ESRA GÜLLER)
Paylaş