havadurum

Survivor Nefise Karatay: Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? 2024 Survivor Şampiyonu Olabilir Mi?

Survivor 2024 All Star’da yarışan Nefise Karatay, geçtiğimiz sezon Survivor şampiyonu olmuştu. Peki, Nefise Karatay kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, merak edilenler…

11056

Survivor 2024 All Star, iddialı yarışmacılarıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Mavi takımda mücadele eden Nefise Karatay, geçtiğimiz sezon Survivor şampiyonu olmuştu. Peki, Nefise Karatay kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2024’te nasıl bir performans sergiliyor? İşte, merak edilenler…

Survivor Nefise Karatay Kimdir?

Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde Aydın’da doğdu. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerine devam ediyor. Karatay, henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım attı. Fenerbahçe ile kariyerine başladı. İstanbul’a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak yön verdi ve ardından ailesi ile İzmir’e yerleşti. Nefise Karatay, Instagram hesabı ‘nefiseekaratay’ üzerinden paylaşımlar yapıyor.

Survivor Nefise Karatay Kaç Yaşında?

Nefise Karatay, 24 yaşındadır. Survivor 2024 All Star kadrosunun en genç yarışmacılarından biridir. Karatay, genç yaşına rağmen parkurlarda gösterdiği hız ve çabuklukla rakiplerine zor anlar yaşatıyor.

Survivor Nefise Karatay Nereli?

Nefise Karatay, Aydın’ın Nazilli ilçesindendir. Karatay, ailesiyle birlikte İzmir’de yaşıyor. Karatay, Survivor 2024’te Mavi takımda yarışıyor.

Survivor Nefise Karatay Kaç Kez Yarıştı, Şampiyon Oldu Mu?

Nefise Karatay, Survivor 2023’te ilk kez yarışmıştı. Karatay, yarışmaya yedek yarışmacı olarak katılmıştı. Ünlüler takımında mücadele eden Karatay, daha ilk günden tartışmalarıyla gündeme gelmişti. Karatay, yarışmanın sonunda Özgür Tetik ile SMS oylamasında Survivor finalinde karşı karşıya gelmiş ve kazanmıştı. Karatay, Survivor 2024 All Star’da ikinci kez yarışıyor. Karatay, en büyük hayalinin Nagihan Karadere ile yarışmak olduğunu ifade etmişti.

Survivor Nefise Karatay 2024 Survivor Şampiyonu Olabilir Mi?

Nefise Karatay, Survivor 2024 All Star’da şampiyonluk için iddialı bir isim. Karatay, parkurlarda gösterdiği performansla takım arkadaşlarının ve rakiplerinin takdirini kazanıyor. Karatay, aynı zamanda sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine sahip. Karatay, Survivor 2024’te şampiyon olmak için elinden geleni yapacağını söylüyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş