havadurum

Survivor Dora kimdir? Uğurtan Dora’nın hayatı, eşi, mesleği ve spor geçmişi!

Survivor All Star yarışmasına yedeklerden katılan Uğurtan Dora, performansı ve kişiliği ile dikkat çekiyor. Peki, Survivor Dora kimdir? Uğurtan Dora’nın hayatı, eşi, mesleği ve spor geçmişi nelerdir? İşte, merak edilenler…

1538

Survivor Dora, TV8’in sevilen yarışma programı Survivor All Star’ın yeni yarışmacılarından biri. 2021 Survivor sezonunda da gönüllüler kadrosunda mücadele etmiş olan Survivor Dora, bu sefer ünlüler takımında yer alıyor. Survivor Dora, yarışmada gösterdiği performansın yanı sıra, yaşadığı tartışmalar ve yaptığı açıklamalar ile de gündeme geliyor. Peki, Survivor Dora kimdir? Uğurtan Dora’nın hayatı, eşi, mesleği ve spor geçmişi nelerdir? İşte, merak edilenler…

Survivor Dora kimdir?

Survivor Dora’nın gerçek adı Uğurtan Dora’dır. Dora, 7 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’un Şişli semtinde dünyaya geldi. 2000’de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni tamamladı. Survivor Uğurtan Dora, yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İktisat bölümünde yaptı.

Survivor Dora’nın mesleği ve tercümanlık kariyeri

Survivor Dora, meslek olarak tercümanlık ve yöneticilik yapmaktadır. Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yapan Dora, Yves Rocher’da 2013-2018 yılları arasında yönetici olarak görev aldı. Ayrıca Dora, 2000 yılından bu yana 50’den fazla reklamda rol aldı.

Survivor Dora’nın spor geçmişi ve ilgi alanları

Survivor Dora, spor ile yakından ilgilenmektedir. Su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness ile uğraşan Dora, aynı zamanda ENKA, TOFAŞ ve Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol oynamıştır. Survivor Dora, yarışmada da bu sporcu kimliğini ortaya koyarak, ünlüler takımına katkı sağlamaktadır.

Survivor Dora’nın eşi ve aile hayatı

Survivor Dora, 2022 yılında Cevhere ile evlenmiştir134. Çiftin henüz çocukları bulunmamaktadır. Survivor Dora, eşi ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Survivor Dora, yarışmada eşine olan özlemini de sık sık dile getirmektedir.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş