havadurum

Survivor Aziz Kimdir? Bilinmeyen Gerçekler ve Hayatı Hakkında Her Şey!

Survivor Aziz Ozan Dilber, 2023 yılında Dominik Cumhuriyeti'nde yayınlanan Survivor yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biriydi. 27 yaşında olan Aziz, hırslı ve azimli kişiliğiyle izleyicilerin gönüllerini kazanmıştı. Peki, Survivor Aziz kimdir? Yarışmadan önce neler yapıyordu? Hayatı hakkında bilinmeyenler neler?

843

Survivor 2023'ün en iddialı isimlerinden biri olan Aziz Ozan Dilber, kendinden emin tavrı ve hırslı kişiliğiyle dikkat çekmişti. Yarışmada gösterdiği performansla izleyicilerin beğenisini kazanan Aziz, Sivas'lı bir avukat ve yazar. Peki, Survivor'dan önce Aziz'in hayatı nasıldı? Bu yazıda Aziz Ozan Dilber'in bilinmeyenlerini ve hayat hikayesini sizler için derledik.

Aziz Ozan Dilber Kimdir?

1996 yılında Sivas'ta doğan Aziz Ozan Dilber, ilk ve orta öğrenimini Sivas'ta tamamladı. Ardından Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne giren Aziz, 2017 yılında mezun oldu. Avukatlık mesleğini icra etmeye başlayan Aziz, aynı zamanda bir dergide yazarlık da yapıyordu. 2023 yılında Survivor'a katılarak Türkiye'yi temsil etme şansı yakaladı.

Survivor Öncesi Hayatı

Aziz Ozan Dilber, spor yapmayı seven ve macera tutkunu bir kişiliğe sahip.Futbol ve basketbol gibi spor dallarıyla ilgilenen Aziz, aynı zamanda doğa yürüyüşleri yapmayı da seviyor.Seyahat etmeyi seven Aziz, birçok ülkeyi ziyaret etme şansı yakaladı.

Survivor'daki Yarışması

Survivor'a Gönüllüler takımında katılan Aziz, hırslı ve azimli kişiliğiyle dikkat çekti. İlk günden itibaren zorlu şartlara uyum sağlayan Aziz, oyunlarda başarılı bir performans sergiledi.Takım arkadaşlarıyla iyi anlaşan Aziz, adaylığında elenerek Survivor macerasını noktaladı.

Yarışmadan Sonra Hayatı

Survivor'dan sonra avukatlık mesleğine geri dönen Aziz, sosyal medya platformlarında da aktif olmaya devam ediyor.Takipçileriyle iletişim halinde olan Aziz, zaman zaman yarışmadan kareler de paylaşıyor.

Aziz Hakkında İlginç Bilgiler

  • Aziz'in, en sevdiği renk mavidir.
  • Aziz'in en sevdiği yemek mantıdır.
  • Aziz, kedileri çok sever.
  • Aziz'in en büyük hayali dünya turu yapmaktır.
(HABER MERKEZİ)
Paylaş