havadurum

Survivor All Star 2024’te Yunus Emre Özden Fırtınası! Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli ve Sevgilisi Kim?

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yunus Emre Özden, performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli ve sevgilisi kim? İşte, merak edilenler…

1587

Survivor All Star 2024, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunda gerçekleşen yarışmada, önceki sezonlardan tanıdığımız isimler kıyasıya mücadele ediyor. Yarışmacılar arasında en çok konuşulanlardan biri de Yunus Emre Özden. Mavi takımda yer alan Yunus Emre, hem fiziksel hem de zihinsel oyunlarda gösterdiği başarıyla takdir topluyor. Peki, Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli ve sevgilisi kim? İşte, Yunus Emre Özden hakkında bilinmesi gerekenler…

Yunus Emre Özden Kimdir?

Yunus Emre Özden, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Silivri’de yaşayan Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi Ulaştırma Lojistik bölümünü bitirdi. Lisedeyken yaşadığı bir sağlık sorunu nedeniyle kilo alan Yunus Emre, okul arkadaşlarının kendisiyle dalga geçmesi üzerine spora başladı. 96 kilodan 64 kiloya düşen Yunus Emre, modellik ajanslarına başvurdu ve katalog çekimleri yapmaya başladı. 18-19 yaşlarında Fashion Week’lerde podyuma çıkan Yunus Emre, modelliğin bir parçası olarak sporu da ihmal etmedi. Kum torbasının başında saatler geçiren Yunus Emre, küçüklüğünden beri dövüşçü olmayı hayal ettiğini ancak ailesinin buna izin vermediğini söyledi.

Yunus Emre Özden Kaç Yaşında?

Yunus Emre Özden, 29 yaşındadır. 2020 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan Yunus Emre, bu sezon Survivor All Star 2024’te yarışıyor. Yunus Emre, yarışmada mavi takımda yer alıyor.

Yunus Emre Özden Nereli?

Yunus Emre Özden, İstanbul doğumludur. Silivri’de ikamet eden Yunus Emre, aslen Çanakkalelidir. Yunus Emre, Çanakkale kültürüne ve yemeklerine çok düşkün olduğunu belirtiyor.

Yunus Emre Özden Sevgilisi Kim?

Yunus Emre Özden’in sevgilisi olduğu bilinmiyor. Yunus Emre, yarışmada aşk hayatıyla ilgili pek konuşmuyor. Yunus Emre, daha önce yaptığı bir röportajda, “Sevgilim yok. Ama olsa da Survivor’da aşk yaşamam. Ben buraya yarışmaya geldim. Aşkı dışarıda yaşarım.” demişti.

Yunus Emre Özden’in Hayalleri Neler?

Yunus Emre Özden, hem modellik hem de dövüş sporlarıyla ilgileniyor. MMA federasyonunun bile hocam diyerek hitap ettiği bir manken dövüşçü olduğunu söyleyen Yunus Emre, MMA’da Türkiye 3.'sü ve İstanbul 2.'si olmuştur. Yunus Emre, MMA’nın kötülüklerden arınma yolu ve kendi çapında başarısızlıklardan başarılar çıkarma öyküsü olduğunu düşünüyor. Yunus Emre, hayallerinin aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak olduğunu da ifade ediyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş