havadurum

Survivor All Star 2024’te Bomba Sürpriz: Survivor Hilmicem Gelecek Mi?

Survivor 2013’ün şampiyonu Hilmi Cem İntepe, yarışmaya bomba gibi dönüyor! Acun Ilıcalı, yarışmanın 28. bölümünde yarışmaya katılacak üç ismi açıkladı. Bunlardan biri de Survivor All Star 2024 sezonuna katılmak için sevgilisiyle birlikte Dominik’e giden Hilmi Cem İntepe oldu. Peki, Hilmi Cem İntepe kimdir, hangi takımda yarışacak, neler yaşanacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

1640

Survivor All Star 2024 sezonunda yarışacak yeni isimler belli oldu. Acun Ilıcalı, yarışmanın 28. bölümünde yarışmaya katılacak üç ismi açıkladı. Bunlardan biri de Survivor 2013’ün şampiyonu Hilmi Cem İntepe oldu. Peki, Hilmi Cem İntepe kimdir, Survivor’a nasıl dahil oldu, hangi takımda yarışacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Hilmi Cem İntepe, 1992’de Muğla’nın Menteşe ilçesinin Yenice Mahallesi’nde doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi’nde yaşadı. 17 yaşında Latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıdaki dans gösterisiyle çıktı. 2013’te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra Survivor All Star’a da katıldı. İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 2016-2017 yılları arasında yayımlanan Bodrum Masalı adlı dizide da Kelebek karakterini canlandırdı. Şu anda Tetikçinin Oğlu ve Altın Kafes adlı dizilerde başrol oynuyor.

Survivor’a Nasıl Dahil Oldu?

Hilmi Cem İntepe, Survivor All Star 2024 sezonuna katılmak istediğini daha önce sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ancak yer aldığı dizi projelerinin devam etmesinden dolayı All Star kadrosunda yer alamamıştı. Setlerin bitmesiyle birlikte Hilmi Cem İntepe, Survivor’a katılmak için harekete geçti. Sevgilisiyle birlikte havaalanında çektiği fotoğrafı Instagram’da paylaşan Hilmi Cem İntepe, hayranlarını heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı da yarışmanın 28. bölümünde Hilmi Cem İntepe’nin yarışmaya dahil olacağını duyurdu.

Hangi Takımda Yarışacak?

Hilmi Cem İntepe, Survivor All Star 2024 sezonunda mavi takımda yarışacak. Mavi takımda Hilmi Cem İntepe’nin yanı sıra Sema Aydemir, Avatar Atakan, Nisa Bölükbaşı, Merve Aydın, Barış Murat Yağcı, Cemal Can Canseven, Elif Yıldırım Gören, Berkan Karabulut, Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre Karabacak yer alıyor. Kırmızı takımda ise Ersin Korkut, İsmail Balaban, Sergen Yalçın, Hakan Hatipoğlu, Meryem Kasap, Melisa Emirbayer, Reşat Hacıahmetoğlu, İlayda Şeker, Batuhan Karacakaya, Dora Özsoy ve Steven Salam yer alıyor.

Survivor All Star 2024’te Neler Olacak?

Survivor All Star 2024 sezonu, şimdiye kadar ki en zorlu ve en rekabetçi sezon olarak gösteriliyor. SMS oylamasının olmadığı ve sadece yarışmacıların güçlerinin konuştuğu bu sezonda, her hafta bir kişi eleniyor. Ayrıca yarışmacılar, ada hayatının zorluklarına da dayanmak zorunda. Açlık, susuzluk, yorgunluk, hava koşulları, yaralanmalar, hastalıklar, stres, özlem, tartışmalar gibi pek çok faktör, yarışmacıların performansını ve psikolojisini etkiliyor. Survivor All Star 2024 sezonu, her akşam TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Yarışmanın sonunda 1 milyon TL’lik büyük ödülü kimin kazanacağı ise merakla bekleniyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş