Süreci yakından takip ettiklerini belirttiler

CHP Parti Meclis Üyesi, önceki dönem Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale'de kontrol altına alınan orman yangınının ardından, bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

509
CHP Parti Meclis Üyesi, önceki dönem Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve İç İşleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Ulupınar ve Yağcılar Köyü'nde denk gelerek, bu sürecin en doğru ve yaraların çabuk bir şekilde kapatılması için çalışmalara başlandığını belirttiler.

Birlik ve beraberlik vurgulandı

CHP Parti Meclis Üyesi, önceki dönem Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale'de meydana gelen ve en çok hasar alan bölgeler arasında olan Ulupınar ve Yağcılar köylerini ziyaret ettiler. Ziyaretler kapsamında incelemelerde bulunulurken, İç İşleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile yangın bölgesinde karşılaştılar. Duruma ilişkin fikir alışverişinde bulunan Turan, Erkek ve Güneşhan, bu süreçte dayanışmanın ne kadar önemli olduğuna ve bundan sonraki süreçte maddi olarak fazlasıyla zarar gören çiftçilerin yaralarını birlikte saracaklarının mesajını verdiler. Birlik ve beraberliğin önemli olduğu bu tarz toplumsal olaylarda odak noktalarının Türkiye ve Çanakkale çıkarları olduğuna vurgu yaptılar. Yetkililerden bilgi aldıktan sonra vatandaşlarla görüşmeler sağlanarak, geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Erkek; "Çalışmaları yakından takip ediyoruz"

Ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan CHP'li Erkek, "Çanakkale Milletvekilimiz İsmet Güneşhan ile birlikte yangından en çok etkilenen Ulupınar ve Yağcılar köylerini ziyaret ederek hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çanakkalemize çok geçmiş olsun. Acımız çok büyük. Başta orman teşkilatımız olmak üzere tüm kamu görevlilerine, gönüllülere, STK'lara vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok dikkatli ve tedbirli olmak zorundayız. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Nihayet kontrol altına alındı. Hepimize çok geçmiş olsun" dedi.
(Dilan Kaynak)
Paylaş