havadurum

Sürat Kargo Çalışma Saatleri, Sürat Kargo hafta sonu açık mı, hangi saatlerde çalışır

Sürat Kargo çalışma saatleri hakkında merak ettiğiniz her şey bu makalede! Sürat Kargo hafta içi ve hafta sonu kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Sürat Kargo dağıtım saatleri nelerdir? Sürat Kargo hakkında bilmeniz gerekenler ve daha fazlası haberimizde...

6764

Sürat Kargo, Türkiye’nin en büyük ve en hızlı kargo şirketlerinden biridir. Sürat Kargo, hem yurt içi hem de yurt dışı taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Peki, Sürat Kargo çalışma saatleri nedir? Sürat Kargo kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Sürat Kargo hafta sonu açık mı? Sürat Kargo dağıtım saatleri nelerdir? Bu soruların cevaplarını merak ediyorsanız, bu makaleyi okumaya devam edin.

Sürat Kargo Hafta İçi Çalışma Saatleri

Sürat Kargo şubeleri hafta içi her gün hizmet vermektedir. Sürat Kargo hafta içi çalışma saatleri 08.30 ile 18.00 arasındadır. Bu saatler arasında Sürat Kargo şubelerine giderek kargo gönderimi veya teslim alımı yapabilirsiniz. Ayrıca, Sürat Kargo’nun resmi internet sitesi üzerinden gönderi numaranızla kargonuzun takibini yapabilir, güncel yurt içi ve yurtdışı kargo fiyat listesine ulaşabilirsiniz.

Sürat Kargo Hafta Sonu Çalışma Saatleri

Sürat Kargo hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Sürat Kargo hafta sonu çalışma saatleri 08.30 ile 14.00 arasındadır. Pazar günü ise Sürat Kargo şubeleri kapalıdır. Cumartesi günü kargo göndermek veya almak istiyorsanız, bu saatler arasında Sürat Kargo şubelerine uğramanız gerekmektedir.

Sürat Kargo Dağıtım Saatleri

Sürat Kargo, kargolarınızı adresinize teslim etmek için hafta içi ve cumartesi günü dağıtım yapmaktadır. Sürat Kargo dağıtım saatleri hafta içi 09.30 ile 18.00, cumartesi günü ise 09.30 ile 14.00 arasındadır. Bu saatler arasında kargonuzun adresinize gelmesini bekleyebilirsiniz. Eğer kargonuzun size ulaşmasını istemiyorsanız, Sürat Kargo’nun “Şubeye Teslim” hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu hizmet sayesinde, kargonuz size en yakın Sürat Kargo şubesinde saklanır ve siz istediğiniz zaman gidip teslim alabilirsiniz.

Sürat Kargo Hakkında

Sürat Kargo, 2003 yılında kurulmuş bir kargoculuk şirketidir2. Türkiye’nin dört bir yanında binlerce şubesi bulunan Sürat Kargo, aynı zamanda dünya üzerinde 220 farklı ülkede de hizmet vermektedir. Sürat Kargo, filosunda 2400 kara taşıma aracı ve 6 kargo uçağı bulundurmaktadır. Sürat Kargo, müşterilerine adrese teslim, telefon ihbarlı teslimat, SMS bilgilendirme, internetten al kapıda ödeme, öncelikli teslimat, güniçi teslimat, ekspress 24 uçakla teslimat, kargo sigortası gibi pek çok hizmet sunmaktadır.

Paylaş