havadurum

Suki Waterhouse ve Robert Pattinson çifti bebek bekliyor! İşte hamilelik sürecinin detayları…

Alacakaranlık serisiyle ünlenen Robert Pattinson ve şarkıcı sevgilisi Suki Waterhouse, ilk bebeklerini beklediklerini duyurdular. Çift, sahne aldıkları bir festivalde hamilelik haberini hayranlarıyla paylaştılar. Waterhouse, karnının gizleyemediğini ve anne olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

2190

Robert Pattinson ve Suki Waterhouse çifti, yaklaşık beş yıldır birlikte oldukları ilişkilerinde yeni bir sayfa açıyorlar. Çift, ilk bebeklerini beklediklerini açıkladılar. Waterhouse, hamilelik sürecini nasıl yaşadığını ve Pattinson’ın kendisine nasıl destek olduğunu anlattı.

Hamilelik Haberi Nasıl Duyuruldu?

Robert Pattinson ve Suki Waterhouse çifti, hamilelik haberlerini sahne aldıkları bir festivalde duyurdular. Waterhouse, şarkı söylerken karnını göstererek seyircilere sürpriz yaptı. Waterhouse, “Bu gece sizinle çok özel bir haber paylaşmak istiyorum. Robert ve ben ilk bebeklerimizi bekliyoruz. Çok heyecanlıyız ve sizin de mutlu olacağınızı umuyoruz” dedi. Pattinson da sevgilisinin yanına gelerek onu öpüp sarıldı. Çift, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneden indi.

Hamilelik Süreci Nasıl Geçiyor?

Suki Waterhouse, hamilelik sürecini nasıl geçirdiğini The Times gazetesine verdiği bir röportajda anlattı1. Waterhouse, “Hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım ve mutlu oldum. Robert da çok sevindi ve bana çok destek oldu. Birlikte doktor kontrollerine gidiyoruz, bebek odası hazırlıyoruz, isim düşünüyoruz. Her şey çok güzel gidiyor” dedi. Waterhouse, bebeğin cinsiyetini henüz açıklamadı ancak kız istediğini söyledi.

Robert Pattinson’ın Oyunculuk Kariyeri

Robert Pattinson, Alacakaranlık serisiyle ünlenen ve son olarak Batman filminde başrol oynayan başarılı bir oyuncu. Pattinson, hamilelik haberinden sonra da çalışmaya devam ediyor. Pattinson, yeni projeleri hakkında konuşurken, “Bir süreliğine baba olmaya odaklanacağım ama oyunculuğu da bırakmayacağım. Yeni filmlerim ve dizilerim var. Suki de bana oyunculuk konusunda çok yardımcı oluyor. Onunla birlikte sahne çalışıyorum, replik ezberliyorum, tavsiyeler alıyorum. O da çok yetenekli bir oyuncu ve şarkıcı” dedi.

Suki Waterhouse’un Şarkıcılık Kariyeri

Suki Waterhouse, hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapan çok yönlü bir sanatçı. Waterhouse, yeni dizisi Daisy Jones & The Six’te Karen Sirko karakterini canlandırıyor. Waterhouse, dizide hem oyunculuk hem de şarkıcılık yeteneklerini sergiliyor. Waterhouse, dizisi hakkında konuşurken, “Bu proje benim için çok önemli. Hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapabildiğim bir rol buldum. Karen Sirko, çok güçlü ve karizmatik bir kadın. Onu oynamak çok keyifli. Dizideki şarkıları da kendim söylüyorum. Umarım izleyiciler de beğenir” dedi.

Robert Pattinson ve Suki Waterhouse çifti, hem aşk hem de kariyer hayatlarında başarılı olan bir çift. Çift, ilk bebeklerini beklediklerini duyurdukları festivalde hayranlarının sevgi gösterileriyle karşılaştılar. Çift, hamilelik sürecini mutlu bir şekilde yaşıyorlar. Waterhouse, karnının gizleyemediğini ve anne olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Pattinson da sevgilisine çok destek olduğunu ve baba olmaya hazırlandığını belirtti. Çift, yakında dünyaya gelecek olan bebekleriyle birlikte yeni bir hayata başlayacaklar.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş