Steam’da beklenen oyun ücretsiz oldu! Steam’da hangi oyun ücretsiz?

Steam, SnowRunner benzeri bir yapıya sahip olan oyununu ücretsiz sunuyor. Kullanıcılar, ücretsiz oyunu Steam üzerinden indirebilir. Steam’de hangi oyun ücretsiz oldu? İşte detaylar…

1035

Dünyanın en büyük oyun platformu olan Steam, zaman zaman belirli zaman ücretsiz oyunları kullanıcılarla buluşturuyor. Oyuncular satın almak zorunda kalmadan oyunları deneme imkânı yakalıyor. Steam şimdi, dikkat çekici bir oyunu daha kısa süreliğine ücretsiz hâle getirdi.

Steam’de hangi oyun ücretisiz oldu?

Steam, SnowRunner benzeri bir yapıya sahip olan Expeditions: A MudRunner Game'i kısa süreliğine ücretsiz olarak sundu. Üstelik oyunun fiyatına da indirim yapıldı. Steam'in kısa süreliğine ücretsiz hâle getirdiği oyun Expeditions: A MudRunner Game. Peki bu oyun neler sunuyor? Normal fiyatı ne kadar? Gelin kampanya ile ilgili bilmeniz gereken hususlara yakından bakalım.

Expeditions: A MudRunner Game nasıl ücretsiz oynanır?

  1. Steam sayfasına giriş yapın.
  2. “Oyunu Oyna” seçeneğine basın.
  3. İndirme ve kurulum işlemlerini tamamlayıp oyunu ücretsiz deneyin.

Üstelik indirimli!

SnowRunner benzeri bir oyun olarak karşımıza çıkan Expeditions: A MudRunner Game, kampanya kapsamında yüzde 30 indirimle satın alınabilir. Normal fiyatı 27,99 dolar (952 TL) olan oyunu 19,59 dolar (666 TL) karşılığında satın alınabiliyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş