Soyuak'tan Ahilik Haftası ziyareti

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Ahilik Haftası dolayısıyla Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Gelibolu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek esnafların haftasını kutladı.

134

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Ahilik Haftası kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant ve yönetim kurulunu ziyaret eden Soyuak, misafirperverlikleri için teşekkürlerini sundu. Ziyaret sırasında, esnafların Ahilik Haftası’nı kutlayarak, bereketli kazanç dileklerini iletti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyareti

Başkan Soyuak, Ahilik kültürünün önemine değinerek, “Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Ahmet Nalbant ve yönetimi ile kıymetli çalışanlarına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı. Ziyaret, esnaflarla sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne ziyaret

Program kapsamında Gelibolu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret eden Başkan Soyuak, Kooperatif Başkanı Osman Selvi ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti. “Ahilik Haftası dolayısıyla Kooperatifimizi ziyaret ederek, esnafımızın yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istedik. Tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyorum,” dedi.

Ahilik Haftası vesilesiyle gerçekleştirilen bu ziyaretler, Gelibolu’daki esnaflar arasında memnuniyetle karşılandı. Başkan Soyuak, esnafların sorunlarını dinleyerek destek sözü verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş