havadurum

Söylemezsem Olmaz Sunucuları Neden Değişti? Yeni Kadroda Kimler Var?

Beyaz TV’nin sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz’da sunucu kadrosu tamamen değişti. Peki, yeni sunucular kimler? İşte detaylar…

4761

Söylemezsem Olmaz, magazin dünyasının nabzını tutan, gündeme dair yorumlar yapan, ünlülerin hayatlarına ışık tutan bir program. Programın sunucuları da magazin severler tarafından yakından takip ediliyor. Ancak son günlerde programda büyük bir değişiklik yaşandı. Söylemezsem Olmaz’ın eski sunucuları Selen Görgüzel, Didem Delen ve Bilal Özcan programdan ayrıldı. Peki, yerlerine kimler geldi? Söylemezsem Olmaz’ın yeni sunucuları kimler?

Yeni Sunucular

Söylemezsem Olmaz’ın yeni sunucuları, magazin camiasının tanıdık isimleri. Programın yeni kadrosunda Arto, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik yer alıyor. Bu üç isim, Pazartesi gününden itibaren Söylemezsem Olmaz’da izleyicilerle buluşacak.

  • Arto: Arto, asıl adıyla Artun Yeres, 1970 doğumlu bir sunucu, oyuncu ve şarkıcı. Birçok dizi, film ve reklamda rol alan Arto, aynı zamanda müzik kariyeri de olan bir sanatçı. Arto, son olarak Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programında sunuculuk yapmıştı.
  • Hande Sarıoğlu: Hande Sarıoğlu, 1978 doğumlu bir sunucu, oyuncu ve model. Miss Turkey 1997 yarışmasında ikinci olan Sarıoğlu, birçok dizi ve filmde oynamıştı. Sarıoğlu, son olarak Star TV’de yayınlanan Duymayan Kalmasın programında sunuculuk yapmıştı.
  • Yağmur Çevik: Yağmur Çevik, 1989 doğumlu bir sunucu, oyuncu ve model. Miss Turkey 2010 yarışmasında dördüncü olan Çevik, birçok dizi ve filmde rol almıştı. Çevik, son olarak TV8’de yayınlanan Survivor 2023 yarışmasına katılmıştı.

Neden Ayrıldılar?

Söylemezsem Olmaz’ın eski sunucuları Selen Görgüzel, Didem Delen ve Bilal Özcan’ın programdan neden ayrıldığı ise merak konusu. Görgüzel, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, yapımcıları Bilal Özbilge’nin rahatsızlığı nedeniyle programdan ayrıldıklarını söyledi. Görgüzel, şöyle dedi:

“Biliyorsunuz Temmuz ayı itibariyle Beyaz TV ekranlarında her sabah sizlerle buluşuyoruz. Önce Beyaz Magazin daha sonra Söylemezsem Olmaz’da… Ben çok keyif aldım, keyifli bir süreç geçirdim, çok güzel arkadaşlıklar edindim. Başta Beyaz TV ailesine ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum. Çok sevgili yapımcımız Bilal Özbilge’ye teşekkür ediyorum. Fakat malumunuz biliyorsunuz biz Bilal Özbilge’nin ekibiydik, yapımcımız Bilal Özbilge’ydi. Kendisi, talihsiz bir rahatsızlık geçirdi. Şu anda iyileşti, çok şükürler olsun. Gayet iyi fakat biraz daha onun doktor raporu uzadığı için bu zaman zarfında başka bir ekip gelecek. Başka ekiple de bizim devam etmemiz çok etik olmazdı açıkçası. Yeni arkadaşlar bundan sonra Söylemezsem Olmaz programında sabahları sizlerle buluşmak üzere başlayacaklar Pazartesi gününden itibaren.”

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş