Son teknoloji ikinci MR cihazımız faaliyete geçti

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanemizde ikinci bir MR cihazı daha hizmet vermeye başladı.

699

Yüksek teknolojiye sahip, yapay zeka destekli, yüksek görüntü kalitesine daha kısa sürede ulaşan MR cihazımız Çanakkale halkının hizmetine sunuldu. İlk hastamıza bugün çekim yapıldı.

Hizmete giren yeni cihazımızla beraber MR çekimleri için randevu sürelerinin kısaltılmasının hedeflendiği belirten Başhekim Op. Dr. Hasan Keser “Doğru ve hızlı tanı koyabilmek için MR ve ileri düzey görüntüleme hizmetleri büyük önem taşımaktadır. Bu amaçla hastanemize kazandırılmış olan bu MR Cihazı, alanında en yüksek teknolojiye sahip cihazlardan biri olmakla birlikte son derece modern ve kullanılışlı bir yapıya sahip.

Cihazı kullanacak personelimiz tüm gerekli eğitimlerini tamamladı ve cihazımız artık vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Yapay zekâ destekli MR cihazımız yüksek çözünürlükteki görüntü kalitesiyle teşhis ve tedavi hizmetlerinde daha etkin bir hizmete erişimi sağlamakta, hastalarımıza daha konforlu bir çekim imkanı sunmaktadır. İlimize ve hastanemize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş