havadurum

ŞOK Market Katalog 4 Ekim 2023: Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Fırsatlar!

ŞOK market katalog 4 ekim 2023 tarihinde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel fırsatlar sunuyor. Elektrikli mutfak aletleri, züccaciye ürünleri, kedi ve köpek mamaları, elektronik ürünler, mobilya ürünleri ve daha birçok üründe indirimli fiyatlar ve peşin fiyatına taksit imkanı sizleri bekliyor

3745

ŞOK market katalog 4 ekim 2023 tarihli aktüel ürünlerini açıkladı. Tüm ŞOK marketlerde bu Çarşamba elektrikli mutfak aletleri, züccaciye ürünleri, kedi ve köpek mamaları, elektronik ürünler, mobilya ürünleri indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Seçili ürünlerde ise peşin fiyatına 6 taksit imkanı da yine ŞOK’ta.

Elektrikli Mutfak Aletleri

ŞOK market katalog 4 ekim 2023 tarihinde Arzum Okka MinioJet Türk Kahve Makinesi1 ile kahve keyfinizi arttırın. Bu ürünü peşin fiyatına 6 taksitle alabilirsiniz. Ayrıca Sinbo CM-2934 Kahve ve Baharat Öğütme Makinesi, Scarlett Kahve ve Süt Köpürtücü, Awox Tea Plus Çay Makinesi gibi ürünler de indirimli fiyatlarla sizleri bekliyor.

Züccaciye Ürünleri

ŞOK market katalog 4 ekim 2023 tarihinde Paşabahçe Üsküdar Çay Takımı, Paşabahçe Madlen Ayaklı Servis Tabağı, Paşabahçe Dikdörtgen Tepsi gibi kaliteli ve şık ürünleri uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Ayrıca Borosilikat Cam Latte Bardağı, Borosilikat Kupa, Baskılı Borosilikat Cam Cezve, Borosilikat Cam Demlik gibi cam ürünler de çay ve kahve keyfinize eşlik edecek.

Kedi ve Köpek Mamaları

ŞOK market katalog 4 ekim 2023 tarihinde evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarını karşılayacak birçok ürün sunuyor. Mama / Su Kabı, Rezerv Mama / Su Kabı, Kedi Tasması, Toplu Kedi Oyuncağı, Kedi Taşıma Çantası gibi ürünler hem kaliteli hem de uygun fiyatlı. Ayrıca Tüy Toplayıcı ve Hazneli Tüy Toplama Aleti ile evinizin temizliğini kolaylaştırabilirsiniz.

Elektronik Ürünler

ŞOK market katalog 4 ekim 2023 tarihinde Fenoti 42" Full HD Android Smart Led Tv2 ile evinizde sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Bu ürünü peşin fiyatına 6 taksitle alabilirsiniz. Ayrıca Everest Ev HM20 Smart Tv Air Mouse ve Kumanda ile televizyonunuzu kolayca kontrol edebilirsiniz. HDMI kablo, termos mug, su matarası gibi ürünler de yine ŞOK’ta indirimli fiyatlarla sizleri bekliyor.

Mobilya Ürünleri

ŞOK market katalog 4 ekim 2023 tarihinde evinize renk katacak birçok mobilya ürünü sunuyor. Minder, mutfak önlüğü, fırın eldiveni, bardaklık gibi ürünler hem kullanışlı hem de şık tasarımlara sahip. Ayrıca ceviz ve fındık kıracağı gibi mutfak gereçleri de yine ŞOK’ta uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

ŞOK’ta Bu Hafta

ŞOK market katalog 4 ekim 2023 tarihinde yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerde Omo Sıvı Deterjan, Tat Ketçap ve Fairy Green Bulaşık Makinesi Tableti gibi ürünleri indirimli fiyatlarla alabilirsiniz. Ayrıca ekim ayı boyunca 1.000 adet üründe süper fırsatlar sizleri bekliyor. ŞOK market katalog 4 ekim 2023 tarihli aktüel ürünlerini kaçırmayın!

(Şerife Turhanlı)

Paylaş