Sivil toplum kuruluşlarının dayanışması, çiftçilere umut oldu

Biga'da yaşanan dolu felaketi sonrası başlatılan dayanışma çalışmaları, çiftçilere umut oldu.

387

Biga'da yaşanan dolu felaketiyle sarsılan çiftçilere destekler sürüyor. Bu kez de Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası ve Kaveciler Esnaf Odası başkanları, Ticaret Borsası, Ziraat Odası'ni ziyaret ederek çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Biga'da bu yıl yaşanan aşırı dolu yağışı, çiftçileri büyük bir zarara uğrattı. Tüm ürünlerde zarar gören çiftçiler, zor günler geçiriyor. Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarının dayanışması, çiftçilere umut oldu.

15 Kasım Salı günü, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur ve Kaveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş ve oda yöneticileri ziyaret ederek çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkanlar, her zaman çiftçilerle dayanışma içinde olduklarını belirterek, bu zor günlerde yanlarında olduklarını ifade etti.

Meclis Başkanı Taner Kömürcü ve Yönetim Kurulu Başkanı M.Güray Ergün, gelen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı teşekküretti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş