havadurum

Sigorta sektörü Antalya’da buluştu

Antalya’da düzenlenen II. Sigorta Fuarı ve Kongresi, sigorta sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Çanakkale’den de TOBB Sigorta Acenteleri İl Delegeleri etkinliğe katıldı

1506

Antalya’da sigorta sektörünün önemli bir etkinliği gerçekleşti. II. Sigorta Fuarı ve Kongresi, sigorta sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Çanakkale’den de TOBB Sigorta Acenteleri İl Delegeleri etkinliğe katıldı.

Sigorta bilinci artırılmalı

TOBB Sigorta Acenteleri Sektörü Meclis Üyesi Metin Kenar, fuar ve kongre hakkında yaptığı açıklamada, sigorta bilincinin yaygınlaştırılmasının en büyük temennileri olduğunu söyledi. Kenar, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, STK’ların, Sigorta şirketlerinin, Sigorta aracılarının, özel sektörün, Üniversite-Araştırma kurumlarının ve diğer uluslararası kuruluşların buluştuğu bu platform, sigorta acenteleri ve sektörün geleceği için büyük bir fırsattır.” dedi.

Çanakkale’den iki delege katıldı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Sigorta Birliği (TSB) işbirliği ile Antalya’da gerçekleştirilen II. Sigorta Fuarı ve Kongresi’ne Çanakkale’den iki delege katıldı. İl Delegesi ve TOBB Sigorta Acenteleri Sektörü Meclis Üyesi Metin Kenar ve Sigorta Acenteleri İl Delegesi Nurdoğan Arslan, etkinlikte Çanakkale’yi temsil etti.

(Saim Tunçman)

Paylaş