havadurum

Shazili bayileri Gaziantep’te buluştu

Türkiye`de 2010 yılı sonunda piyasa çıkan Shazili Hazır Türk Kahvesi`nin 1. Bayiler toplantısı Gaziantep`te gerçekleştirildi. Çanakkale Shazili bölge bayi olan Özler Gıda da toplantıya katıldı.

1176
 
 
Türkiye genelinde 65 bayilik, ABD, İngiltere, Brezilya, Dubai, Asya ve Avrupa `da olmak üzere yurt dışında 14 bayilikle hizmet eden Shazili Kahve piyasada yerini almış bulunuyor. Şems Gıda tarafından üretilen Shazili, geçtiğimiz hafta sonu bayilerini Gaziantep`te bir araya getirdi. Çanakkale Shazili bölge bayi olan Özler Gıda da toplantıya katıldı.
 
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bülent Öz, toplantı ile ilgili izlenimlerini şöyle aktardı; “Shazili Kahve`nin üretildiği tesisleri gezdik. Gerçekten firmanın bu işe ne kadar önem verdiğini yerinde gördük. Ardından gezi sonrası toplantında Shazili kahve`nin Türk Halkı`nın damak lezzetine uyduğunu ve beğeniyle içildiği vurgusu yapıldı.”
 
Shazili Türk kahvesinin unutulmaya başlayan Türk kahvesini yeniden canlandırdığını ifade eden Öz; “Biliyorsunuz kültürümüz olan Türk kahvesi, diğer yabancı kahve markaların Türkiye piyasasına girmesiyle unutulmaya başlamıştı. Özellikle Büyük alış veriş yerlerinde çeşitli yabancı kahve markaları çok eski kültürümüz ve geleneğimiz olan Türk kahvesi`ni geri plana itmişti. Hem hazırlanışının kolay olması hemde kokusuyla, tadıyla, telvesiyle bilinen Türk kahvesinden hiçbir farkı olmadığını halkımız gördü. Bu açıdan Shazili hazır Türk kahvesi sayesinde kültürümüz olan Türk kahvesi yeniden canlanmış oldu” diye konuştu.
 
Gaziantep`te buluşan Shazili bayileri 2 günlük yoğun programın ardından firma yetkileri tarafından organize edilen gala gecesinde, Seda Sayan ile birlikte stres attı.
 
Paylaş