havadurum

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinden ilk fotoğraflar...

Merakla beklenen Netflix dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti"nin çekimleri başladı. Dizinin fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

866
Sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrolünü üstlendiği "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Netflix sosyal medya hesabından, "Sizi Avukat Leyla Taylan ile tanıştırayım" sözleriyle Leyla karakterini canlandıran Sarıkaya'nın dizi setinden fotoğrafları paylaştı. "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin senaryosunu Ece Yörenç'in yazarken, yönetmenliğini ise Bertan Başaran üstlendi.

Dizinin konusu;
Başarılı avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından arkadaşlarının ve şef Şeyyaz'ın yardımıyla kurtularak "yılın boşanma davası" sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun vekili olur. Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, "hem suçlu hem güçlü" olan bu "narsist" adama karşı müvekkilini en ateşli şekilde savunacaktır. Ancak o ateşle ortalık toz duman olur.
(Dilan Kaynak)
Paylaş