havadurum

Senden Önce Dizisi Konusu, Senden Önce Dizisi Oyuncuları: İhanet, Aşk ve Sadakatin Sorgulandığı Yeni Yapım

Senden Önce dizisi, Kanal D ekranlarında izleyenleri ekrana kilitleyen yeni bir dram dizisi. Dizide, evliliklerinde sorunlar yaşayan bir çiftin, hayatlarına giren bir kadın yüzünden değişen kaderleri konu ediliyor. Dizinin başrollerinde, Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimler yer alıyor. Senden Önce dizisi konusu, oyuncuları, yayın tarihi ve merak edilen diğer detaylar, bu makalede sizlerle. Senden Önce dizisi konusu ile ilgili makalemizi okuyun, dizinin tüm sırlarını öğrenin!

1003

Senden Önce dizisi, Kanal D ekranlarında izleyicilerin beğenisine sunulan yeni bir dram dizisi. Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizide, evliliklerinde sorunlar yaşayan bir çiftin, hayatlarına giren bir kadın yüzünden değişen kaderleri anlatılıyor. Senden Önce dizisi konusu, oyuncuları, yayın tarihi ve merak edilen diğer detaylar bu makalede.

Senden Önce Dizisi Konusu Nedir?

Senden Önce dizisi, Hakan (Alp Navruz) ve Merve (Sinem Ünsal) adlı bir çiftin hikayesini konu alıyor. Hakan, ülkenin en önemli inşaat şirketlerinden birinin sahibidir. Merve ise, tıp fakültesini bırakarak ev hanımı olmuş, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Ancak, 6 aylık evliliklerinin daha ilk dönemecinde büyük sorunlar yaşamaya başlarlar. Merve, Hakan’a açamadığı bir derdi olduğunu hisseder. Tam da bu sırada, Hakan’ın karşısına Sahra (Nilperi Şahinkaya) çıkar. Sahra, Hakan’ın eski arkadaşı ve iş ortağı Kaan’ın (Tansel Öngel) kız kardeşidir. Sahra, Hakan’a karşı ilgi duymaktadır ve onu Merve’den uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Hakan ve Merve, hayatlarına Sahra girdikten sonra, birbirlerine olan sevgileri, sırları ve sadakatleriyle sınanacaktır. Ama aşkın sınavı diğerlerinden farklıdır; bilen değil, yanan kazanır.

Senden Önce Dizisi Oyuncuları Kimler?

Senden Önce dizisi, D Media’nın yapımcılığını üstlendiği, Başak Angigün’ün senaryosunu yazdığı, Feride Kaytan’ın yönetmenliğini yaptığı bir projedir. Dizinin oyuncu kadrosunda, Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Tansel Öngel, Altan Erkekli, Nalan Kuruçim, Uğur Biçer, Uğur Uzunel, Işıl Dayıoğlu, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Senden Önce Dizisi Ne Zaman Başladı?

Senden Önce dizisi, 13 Şubat 2024 Salı akşamı Kanal D’de ilk bölümüyle yayınlandı. Dizinin ilk bölümü, izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Senden Önce dizisi, her Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana geliyor.

Senden Önce Dizisi Uyarlama Mı?

Senden Önce dizisi, özgün bir senaryoya dayanan bir yapım. Dizinin konusu, karakterleri ve olay örgüsü, Türk kültürüne ve izleyici beklentilerine uygun şekilde oluşturulmuştur. Dizinin, herhangi bir yabancı diziden veya gerçek bir hikayeden uyarlanmadığı belirtilmiştir.

Senden Önce Dizisi Hakkında Merak Edilenler

Senden Önce dizisi hakkında merak edilen bazı sorular ve cevapları şöyle:

Senden Önce dizisi gerçek bir hikayeye dayanıyor mu?

Hayır, Senden Önce dizisi tamamen kurgusal bir hikayedir. Ancak dizide, evlilik, aşk, ihanet ve sadakat gibi gerçek hayatta karşılaşılabilecek konular işlenmektedir.

Senden Önce dizisi kaç bölüm sürecek?

Senden Önce dizisinin kaç bölüm süreceği henüz belli değildir. Ancak dizinin yapımcısı Derya Özkan, dizinin uzun soluklu olmasını istediklerini söylemiştir.

Senden Önce dizisi nerede çekiliyor?

Senden Önce dizisinin çekimleri, İstanbul’un çeşitli semtlerinde devam etmektedir. Dizinin bazı sahneleri ise, Hakan’ın doğduğu yer olan Kars’ta çekilmektedir.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş