Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş için yedi hayrı düzenlendi

Ağrı Doğubeyazıt'ta devrilen askeri araçta şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş için memleketi Yenice'de yedi hayrı düzenlendi. Törene katılan yerel yöneticiler ve siyasiler, Geniş’in acılı ailesine desteklerini iletti.

159

Iğdır Beşinci Hudut Komutanlığı’na bağlı Ağrı Doğubeyazıt'ta görev yapan askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan kahraman evladımız, hemşerimiz Yeniceli Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş (29), memleketi Yenice’de evlerinin önünde yedi hayrı düzenlendi.

Yenice Kaymakamı Mehmet Can İrdelp ile CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar ile daire müdürlerinin ve siyasilerin katıldığı şehit Uzman Çavuş Burak Geniş’in yedi hayrına katılımın yüksek olduğu gözlendi.

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, şehit Uzman Çavuş Burak Geniş’in yedi hayrı için yaptığı açıklamada; "Ağrı'da meydana gelen araç kazası sonucu şehit düşen hemşerimiz Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş’in mevlidine İl Kadın Kolları Başkanımız Seçil Gündüz ve Yenice örgütümüz ile birlikte katıldık. Acılı aileye tekrar baş sağlığı ve sabır dileklerimizi sunarız" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş