havadurum

Şehit Mustafa Yerli’nin sene-i devriyesi yapıldı

Çan'da, Sivas’ın Kangal İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yaparken şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Yerli için şehadetinin yıl dönümünde mevlit okutuldu.

596

Çan’da, Sivas’ın Kangal İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevliyken şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Yerli için şehit olduğu yılın sene-i devriyesinde bir mevlidi şerif okutuldu. Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Levent Çalış, İlçe Müftüsü Mustafa Ekin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç, Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Çan Şube Başkanı Nail Eker, şehit aileleri ve vatandaşlar, Osman Efendi Mahallesi’ndeki Şuayip Camii’nde Şehit Mustafa Yerli’nin sene-i devriyesi sebebiyle okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldılar.

Programda, vatanın bekası, milletimizin birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden Şehit Mustafa Yerli ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş