havadurum

Seda Sayan hamile mi? Ünlü şarkıcı ve sunucu şok eden gerçeği açıkladı!

Seda Sayan, hamilelik iddialarına canlı yayında cevap verdi. Ünlü şarkıcı ve sunucu, 60 yaşında evlendiği eşi Çağlar Ökten ile ilgili şok eden gerçeği açıkladı.

12271

Seda Sayan, 60 yaşında evlendiği genç eşi Çağlar Ökten ile mutlu bir hayat sürüyor. Ancak son zamanlarda ünlü ismin hamile olduğu iddiaları gündemi meşgul ediyor. Seda Sayan, bu iddialara sessiz kalmadı ve canlı yayında bomba bir açıklama yaptı. İşte Seda Sayan’ın hamilelik ile ilgili söyledikleri…

Seda Sayan hamilelik iddialarına ne yanıt verdi?

Seda Sayan, geçtiğimiz yıl 7. kez nikah masasına oturmuş ve kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlenmişti. Bu evlilikten sonra Seda Sayan’ın hamile kalacağı ve 2. kez anne olacağı yönünde çeşitli spekülasyonlar yapılmıştı. Bazı haber siteleri, Seda Sayan’ın tüp bebek tedavisi gördüğünü ve yumurtalıklarını dondurduğunu iddia etmişti. Ancak Seda Sayan, bu iddiaları yalanladı ve hamilelik ile ilgili şaşırtıcı bir itirafta bulundu.

Seda Sayan, TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu ve hamilelik ile ilgili soruları yanıtladı. Seda Sayan, yumurtalıklarını dondurduğunu doğruladı ancak bunun Çağlar Ökten ile ilgisi olmadığını söyledi. Seda Sayan, şöyle konuştu:

"Yumurtalarımı dondurmuştum. Çağlar’ın çocuğu olmasaydı doğururdum. 12 yaşında bir oğlu var çocuk işimiz bitmiştir çok şükür"

Seda Sayan, böylece hamile olmadığını ve hamile kalmayı da düşünmediğini açıkça ifade etmiş oldu. Seda Sayan, ayrıca Çağlar Ökten’in oğlu ile arasının çok iyi olduğunu ve onu çok sevdiğini de belirtti.

Seda Sayan estetik operasyonlara devam ediyor

Seda Sayan, hamilelik iddialarının yanı sıra estetik operasyonlarla da gündemden düşmüyor. Seda Sayan, nikah öncesi ve sonrası birçok estetik müdahale yaptırdığını ve bunları da gizlemediğini söyledi. Seda Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda estetik doktoru ile çekilmiş videolarını ve fotoğraflarını paylaştı. Seda Sayan, son olarak bacak, bel ve kıvrımlarına yağ yakım işlemi yaptırdığını duyurdu.

Seda Sayan, estetik operasyonlara devam etmesinin nedenini ise şöyle açıkladı:

"Ben kendimi seviyorum. Kendime bakıyorum. Benim için önemli olan sağlıklı olmak. Estetik yaptırmak suç değil. Ben bunu saklamıyorum. Herkes bilsin istiyorum. Benim yaşımı biliyorsunuz. Ben 60 yaşındayım. Ama kendimi 40 yaşında hissediyorum. Benim için önemli olan bu."

Seda Sayan, estetik operasyonlarının yanı sıra sağlıklı beslenme ve spor yapmaya da özen gösterdiğini ve bunların da kendisine iyi geldiğini söyledi.

Seda Sayan’ın evlilik hayatı nasıl gidiyor?

Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlendikten sonra mutluluğunu her fırsatta dile getirdi. Seda Sayan, eşi ile birlikte yaptığı tatil ve gezi paylaşımlarıyla da dikkat çekti. Seda Sayan, eşi ile birlikte Hollanda, Yunanistan ve Mersin’i gezdi. Seda Sayan, Mersin’de eşinin ailesiyle de tanıştı ve onlarla vakit geçirdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş