havadurum

Savaş Cebeci öldü mü? Kaan Kazgan ile kavga eden fitness fenomeninin son durumu!

Sosyal medyada fitness içerikleriyle tanınan Savaş Cebeci, MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile girdiği kavgada yaralandı. Peki, Savaş Cebeci öldü mü? Savaş Cebeci’nin sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…

2204

Sosyal medyada fitness fenomeni Savaş Cebeci, MMA şampiyonu Kaan Kazgan ile korkunç bir kavgaya tutuştu. Savaş Cebeci’nin yüzü kanlar içinde kalırken, ölüp ölmediği merak konusu oldu. Savaş Cebeci’nin son durumu ve kavganın perde arkası bu haberde!

Savaş Cebeci öldü mü?

Sosyal medyada fitness içerikleriyle tanınan Savaş Cebeci, MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile girdiği kavgada yaralandı. Kavganın sebebi ise Savaş Cebeci’nin bir videosunda “İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez” demesi oldu. Bu sözler üzerine Kaan Kazgan, Savaş Cebeci’ye meydan okudu ve bir ormanlık alanda buluştular. Etraftaki insanların kayıt altına aldığı anlarda Kaan Kazgan’ın Savaş Cebeci’yi kolayca yere yıktığı ve yüzüne darbeler indirdiği görüldü. Savaş Cebeci’nin yüzü kanlar içinde kaldı.

Savaş Cebeci’nin ölmediği, ancak kavga sonucu hafif yaralandığı ortaya çıktı. Kaşı patlayan ve kan kaybeden Savaş Cebeci’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Savaş Cebeci, kavgadan sonra sosyal medya hesabından bir video paylaştı ve “Benim için endişelenmeyin, iyiyim” dedi.

Savaş Cebeci kimdir?

Savaş Cebeci, 17 Ağustos 1974’te Almanya’da doğdu. Ailesinin İstanbul’a göç etmesiyle bu şehirde çocukluğunu geçirdi. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde eğitim hayatına adım atan Cebeci, bu alanda gösterdiği başarıyla mezun oldu. Sporla erken yaşta tanışan Savaş Cebeci, babasının yönlendirmesiyle dövüş sporlarına merak saldı. Daha sonra kendini daha da geliştirmek için Fransa’ya taşındı. Şimdi ise sosyal medya platformlarında fitness ve vücut geliştirmeyle ilgili bilgi dolu videolar çekiyor. YouTube kanalında 1 milyondan fazla abonesi olan Savaş Cebeci, aynı zamanda bir kitap yazarıdır.

Kaan Kazgan kimdir?

Kaan Kazgan, 14 Nisan 1989’da İstanbul’da doğdu. Spora küçük yaşta başlayan Kazgan, ilk olarak kick boks ile tanıştı. Daha sonra MMA (Karma Dövüş Sanatları) ile ilgilenmeye başladı ve bu alanda profesyonel oldu. Türkiye’nin ilk MMA şampiyonu olan Kaan Kazgan, aynı zamanda bir antrenör ve spor yorumcusudur.(Erhan Taylan)

Paylaş