Sarı-lacivertli kulübün resmi giyim sponsoru açıklandı

Fenerbahçe’nin 2024-2025 sezonu Resmi Giyim Sponsoru Kiğılı oldu.

419

Fenerbahçe’nin yeni sezonda resmi giyim sponsorluğunu, erkek giyimin önde gelen markalarından Kiğılı üstlendi. Sarı-lacivertli kulüp yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar birlikte yürüdüğümüz, pek çok hikâyeyi birlikte yazdığımız Kiğılı markası, sporcularımız ve teknik ekiplerimize hazırlayacağı özel koleksiyonlarla yeniden Fenerbahçemizin yanında olacaktır. Camiamızın kıymetli ismi Abdullah Kiğılı başta olmak üzere Kiğılı Ailesine aramıza hoş geldiniz diyor; Futbol, Basketbol ve Voleybol Kadın Erkek Takımlarımızın, Kiğılı imzalı özel koleksiyonlar ile başarılara yürüyecekleri bir sezon geçirmelerini diliyoruz. Sponsorluk anlaşmamızın imza törenine ilişkin bilgilendirme ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

Kiğılı markası hakkında;

1938 yılında kurulan Kiğılı, 86 yıldır hayata geçirdiği yeniliklerle erkek hazır giyim sektörünün oluşması ve moda perakendesinin gelişmesi konusunda sektörde öncülük üstleniyor. Dünya standartlarındaki koleksiyonlarını, yurt içinde ve yurt dışında 300’den fazla satış noktasıyla çağdaş ve stil sahibi erkeklerle buluşturan Kiğılı, sürdürülebilir iş modeliyle sorumlu üretim ve yenilikçiliği benimsiyor.

Kiğılı çatısı altındaki diğer markalardan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, 2006 yılından itibaren premium koleksiyonlara hayat veren, özel dikim hizmetini 7 şehirde 14 mağazada ayrıcalıklı bir moda anlayışıyla sunuyor. Erkek giyimindeki bilgi, kalite ve tecrübesini ev tekstili sektörüne taşıyarak geleneksel çeyiz alışverişi ve ev tekstili ürünlerinde de Kiğılı Home markasıyla müşterilerine hizmet veriyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş