havadurum

Sandık Kokusu Hasan Kim? Uğur Yücel Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

Sandık Kokusu dizisinde Hasan karakterine hayat veren usta oyuncu Uğur Yücel, izleyicilerin merakını çekiyor. Uğur Yücel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Sandık Kokusu Hasan’ın hikayesi nedir? İşte detaylar…

3770

Uğur Yücel, Sandık Kokusu dizisinde eski bir mafya babası olan Hasan karakterini canlandırıyor. Hasan, oğlunun öldüğünü sanırken, Reha’nın sırrını öğrenmesiyle gerçeklerle yüzleşiyor.

Uğur Yücel Kimdir?

Uğur Yücel, 26 Mayıs 1957 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Vanlıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. 1975-1984 yılları arasında Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholü’nde çeşitli oyunlarda oynadı. Selamsız Bandosu ve Muhsin Bey (1987) adlı filmlerdeki rolleri ile büyük beğeni topladı.

Uğur Yücel, sinema, televizyon, tiyatro, yönetmenlik, senaristlik ve müzik alanlarında birçok başarılı çalışmaya imza attı. Eşkıya, Arabesk, Yazı Tura, Hayatımın Kadınısın, Hırsız Polis, Canım Ailem, Aramızda Kalsın, İçerde gibi yapımlarda rol aldı. Birçok ödülün sahibi olan Uğur Yücel, 1983 yılından beri oyuncu Derya Alabora ile evlidir. Çiftin Can Yücel (2) adında bir oğlu vardır.

Sandık Kokusu Hasan Kim?

Sandık Kokusu dizisinde Hasan karakteri, Atilla’nın babası olarak hikayeye dahil oluyor. Hasan, eski bir mafya babasıdır. Oğlunun öldüğünü sanmaktadır. Reha’nın oğlunun sırrını öğrenmesiyle birlikte Hasan da gerçekleri öğrenir. Hasan, Karsu ve Atilla için nasıl planlar yapacak? Hasan’ın gelişi, dizideki dengeleri nasıl değiştirecek? Sandık Kokusu yeni bölümleriyle her cumartesi Show TV’de ekrana geliyor.

Sandık Kokusu Hasan ve Uğur Yücel Hakkında Bilinmesi Gerekenler

  • Sandık Kokusu Hasan, dizinin 13. bölümünde ilk kez göründü.
  • Uğur Yücel, Sandık Kokusu dizisindeki rolü için saçlarını beyaz boyattı.
  • Uğur Yücel, Sandık Kokusu dizisindeki rol arkadaşı Özge Özpirinçci ile daha önce 2009 yılında New York, I Love You adlı filmde birlikte oynamıştı.
  • Uğur Yücel, Sandık Kokusu dizisindeki rolü için 10 kilo verdi.
  • Uğur Yücel, Sandık Kokusu dizisindeki rolü için aksan çalışması yaptı.
(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş