havadurum

Samsunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 24. haftasında Samsunspor ile Galatasaray arasında kritik bir mücadele yaşanacak. İşte maçın tarihi, saati, yayın bilgisi ve muhtemel 11’ler…

2290

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Ligin 24. haftasında Samsunspor, evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Karadeniz ekibi, son 4 maçta yenilmezlik serisi yakalarken, sarı-kırmızılılar ise zirve yarışını sürdürmek için 3 puan peşinde olacak. Peki, Samsunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçla ilgili tüm detaylar…

Samsunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Samsunspor - Galatasaray maçı, 2 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak maç, beIN Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

Samsunspor - Galatasaray maçının muhtemel 11’leri

Samsunspor’da Abdülkerim ve Oliveira’nın sakatlıkları, Ziyech ve Bakambu’nun ise Afrika Kupası’na gitmeleri nedeniyle kadroda yer almayacak. Galatasaray’da ise Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki futbolcu, bugün sarı kart görmesi durumunda 25. haftada iç sahada oynanacak Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Samsunspor’un muhtemel 11’i: Okan, Mustafa Tan, Satka, Alim, Bola, Taylan, Bennasser, Holse, Tait, Emre K., Ercan Kara

Galatasaray’ın muhtemel 11’i: Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Berkan, Torreira, Kerem D., Barış, Mertens, Kerem A., Icardi

Samsunspor - Galatasaray maçının istatistikleri

Samsunspor ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 61 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 40’ını Galatasaray, 7’sini Samsunspor kazandı. 14 maç ise berabere bitti. Galatasaray’ın 131 golüne, Samsunspor 46 golle yanıt verdi.

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de deplasmanda 11 maça çıktı; 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 24 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, oynadığı 11 maçta 18 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a mağlup olduktan sonra oynadığı 11 karşılaşmada yenilmedi. Aslan; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor ve Gaziantep maçlarından 3 puanla ayrılırken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile berabere kaldı.

Galatasaray, ligde oynadığı 23 maçta kalesinde 14 gol gördü ve bu performansıyla ligde en az gol yiyen takım konumunda yer alıyor. Cim Bom, bu maçların 11’inde kalesini gole kapatmayı başardı.

Samsunspor ise Süper Lig’de son 4 maçta yenilmedi. Kırmızı-beyazlılar, bu süreçte Antalyaspor, Rizespor ve Hatayspor’u mağlup ederken, Ankaragücü ile berabere kaldı. Samsunspor, ligde 23 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 25 puan topladı ve 16. sırada yer aldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş