havadurum

Şahin "Tek yürek olmayı başaracağız"

Mehmet Ünal Şahin “Büyük millet, tarih boyunca olduğu gibi bugün de yarın da her türlü tehdide karşı tek yürek olmayı başaracaktır” dedi.

1883

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Büyük millet, tarih boyunca olduğu gibi bugün de yarın da her türlü tehdide karşı tek yürek olmayı başaracaktır” diyen Şahin, sözlerine şöyle devam etti; “15 Temmuz, milletimizin demokrasisine ve bağımsızlığına sahip çıktığı, birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde kendini gösterdiği bir gündür. Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi, Çanakkale'mizde de bu anlamlı günü gururla ve coşkuyla anmaktayız. Bu büyük millet, tarih boyunca olduğu gibi, bugün de yarın da her türlü tehdide karşı tek yürek olmayı başaracaktır” dedi.

“Milli, idare en değerli hazinemiz”

Milli irademizin en değerli hazinemiz olduğunu söyleyen Şahin; “O karanlık gecede canlarını feda ederek vatanımızı hainlerin elinden kurtaran aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, bizlere demokrasimizin ve milli irademizin en değerli hazinemiz olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır. Demokrasimize, bağımsızlığımıza ve birlikteliğimize sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha vurgularken, tüm halkımıza barış, huzur ve refah diliyorum. Unutulmamalıdır ki, demokrasimiz ve milli irademiz en değerli hazinemizdir. Bu vesileyle, bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyor, tüm milletimize sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum. 15 Temmuz destanını yazan kahramanlarımızın aziz hatırasına sahip çıkmak bizim en önemli sorumluluğumuzdur” ifadelerine yer verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş