Şahin “Kahramanlık destanımız sonsuza dek yaşayacak”

Belediye Başkanları Birliği Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "30 Ağustos 1922'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesi kesin ve kalıcı bir zafere ulaşmıştır" dedi. Şahin, bu zaferin Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik ve dinamik yapısının temelini oluşturduğunu söyledi.

760

Belediye Başkanları Birliği Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, mesajında 30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan kurtuluş mücadelesinin kesin ve kalıcı bir zaferle sonuçlandığını belirtti. Milletimizin birlik ve beraberlik şuuru içerisinde yazdığı bu kahramanlık destanının sonsuza kadar hür ve bağımsız bir şekilde yaşayacağını ifade eden Şahin, "Bu zaferle birlikte Türk milleti, milli hâkimiyet ve birlik anlayışı içinde, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir" dedi.

"102 yıllık süreçte demokratik ve dinamik yapısıyla dünyada seçkin ve saygın bir yer edinmiştir"

Mehmet Ünal Şahin, ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Türkiye Cumhuriyeti, bu zaferin ardından geçen 102 yıllık süreçte, demokratik ve dinamik yapısıyla dünyada seçkin ve saygın bir yer edinmiştir" ifadelerini kullandı. Şahin, mesajını Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak bitirdi ve "Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızı rahmetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş