havadurum

Şahin ''Fedakarlığın simgesi tüm annelerimizin günü kutlu olsun”

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin, Anneler Günü'nü sevgi ve minnetle kutladı.

1142

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "Sevginin en güzel örneği, karşılıksız şefkatleriyle baş tacı olan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Onlar, cennetin ayaklarının altında olduğunu söyleyerek her zaman yanımızda olan ve bizi sevgiyle büyüten kıymetli varlıklardır. Annelerimize minnettarlığımızı ve sevgimizi her fırsatta göstermeliyiz. Annelerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.

“Anneler; sevginin temsilcileri ve ülkenin güvencesidir”

“Cennet annelerin ayaklarının altındadır" diyerek, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in annelere verdiği önemi vurgulayan bu güzel sözün ötesinde söylenecek başka bir şey yoktur diyen Şahin sözlerine şöyle devam etti; “Aileyi oluşturan her bir ailenin temelinde bir kadın, bir anne vardır. Anneler çocuklarını yetiştirirken onlara yol göstererek, milletine ve ülkesine layık evlatlar yetiştirmek için ömür boyu emek harcarlar. Annelerimiz, yetiştirdikleri evlatlara sundukları eğitimle birlikte, Cumhuriyet ve özgürlük mücadelesinde de ülkemizin en büyük destekçisi ve güvencesidirler. Ülkemize ve dünyamıza katkıları, gösterdikleri emeklerin karşılığında fedakar annelerimiz, hak ettikleri saygı ve sevgiyi görmelidirler. Türk milletinin zor zamanlarında kahramanlıklarla anılan annelerimize layık evlatlar olmalıyız” ifadesini kullandı.

“Annelerimize sonsuz şükran ve saygı duyuyorum”

"Dünyanın en kutsal varlıkları" olarak nitelendirilen annelerimize, özellikle üzerimde büyük emeği olan anneme ve değerli eşime teşekkür ederim. Şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü yürekten kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm annelere de Allah'tan rahmet diliyorum. Anneler Gününüz kutlu olsun” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş