havadurum

Sağlık Yatırımları Hızla Devam Ediyor 

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğünün Çanakkale’deki yatırım ve hizmetleri değerlendirme toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

785

Vali İlhami Aktaş'ın başkanlığında Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısı, sağlık alanındaki yatırımları ve hizmetleri ele aldı. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk'ün liderliğindeki toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye Ünal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Okan ve Destek Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yavuz Adanur da katıldı.

Aktaş teşekkür etti

Toplantıda, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü'nün devam eden yatırımları ve 2024 yılında planlanan sağlık projeleri Vali İlhami Aktaş'a Op. Dr. Gökhan Baştürk tarafından detaylı bir şekilde aktarıldı. Vali Aktaş, devletin hızla yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunma çabasında olduklarını belirtti. Sağlık alanında gösterilen çabalara ve katkılara teşekkür eden Vali Aktaş, en kaliteli sağlık hizmeti vermek için gayret eden sağlık çalışanlarına ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş