havadurum

Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Tesislerinde İzleme ve Değerlendirme Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, 2024 yılında sağlık tesislerinde gerçekleştirdiği odak görüşme ziyaretleri ile hizmet kalitesini değerlendirdi.

1093

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, 2024 Yılı İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Çalışmaları kapsamında, Merkez ilçedeki sağlık tesislerinde ocak ayına ait odak görüşme ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ziyaretler, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk liderliğinde yapıldı ve sağlık çalışanlarının özveri ve gayretleri takdirle karşılandı. Ziyaretler, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk başkanlığında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. H. Gürkan Çoban, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Huriye Ünal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Aslı Okan, Destek Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Yavuz Adanur ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı birimlerden uzman personeller tarafından gerçekleştirildi.

Odak Görüşme Ziyaretleri

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, Merkez ilçedeki sağlık tesislerine yönelik gerçekleştirdiği odak görüşme ziyaretleri kapsamında, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliği ve Terzi Alan Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, sunulan sağlık hizmetlerinin yerinde değerlendirmesi yapıldı.

Hizmet Kalitesi Değerlendirmeleri

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi ve yönetimi eşliğinde gerçekleştirilen hastane ziyaretinde, hizmet kalitesinin artırılması için değerlendirmelerde bulunuldu. Merkez Toplum Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden heyet, müdürlüğün işleyişi ve faaliyetlerini değerlendirdi. Ayrıca, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliği'nde sunulan hizmetler yerinde incelendi. Yönetim ekibi, ziyaretler sırasında sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek, personelin dilek ve taleplerini dinledi. Sağlık çalışanlarına gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş