Şadan Doğan, Kopuz’u ziyaret etti

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan, TOBB Başkan Yardımcısı Kopuz'u ziyaret etti.

393

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ekonomi gündeminin değerlendirildiği görüşmede, odanın ve borsanın çalışmaları ve önümüzdeki süreçte planlanan faaliyetleri hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Biga'nın, mobilya, imalat ve madencilik gibi ekonomiye değer katan köklü bir sanayi varlığı olduğu söyleyen Başkan Kopuz, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan'a oda bünyesindeki çalışmaları ve nazik ziyareti için teşekkür etti.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, ziyarette Başkan Kopuz'u 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Biga Fuarı'na davet ederken, aynı zamanda Başkan Kopuz'a Biga'daki ekonomik gelişmeler ve yatırımlar hakkında da bilgi verdi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş