Rozetleri eşleri taktı!

2020

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ardından Cumhuriyet Halk Partisi`nden 28. Dönem Çanakkale Milletvekili seçilen İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, TBMM`de kayıtlarını yaptırdı. CHP`li vekillere mutlu günlerinde aileleri de eşlik etti. Kayıtlarının tamamlanmasının ardından milletvekili rozetlerini eşlerin taktığı CHP`li vekiller, Çanakkale için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

Güneşhan, eşi Nilden Güneşhan ve kızı Meliz Güneşhan ile TBMM`de
TBMM`de eşi Nilden Güneşhan ve kızı Melis Güneşhan ile kaydını tamamlayan CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan; "Eşim Nilden ve kızım Melis ile birlikte TBMM`de 28. Dönem Çanakkale Milletvekili olarak kaydımızı tamamladık. Çanakkale için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin vekili olacağız. Teşekkürler Çanakkale" ifadelerini kullandı.

Ceylan örgüte teşekkür etti
Eşi Arzu Ceylan ile birlikte TBMM`de kaydını tamamlayan CHP`li Özgür Ceylan ise, işlemlerinin tamamlanmasının ardından açıklamada bulundu. CHP örgütüne teşekkür eden Ceylan, "TBMM 28. Dönem Çanakkale Milletvekili kaydımı yaptım. Gerek 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimleri gerekse 1. ve 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gece gündüz birlikte mesai yaptığım parti örgütümüze ve bizleri Çanakkale`de birinci parti yapan hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. Ceylan, kaydını yaptırdıktan sonra rozetini eşi taktı.
(Atilla Akın)

Paylaş