havadurum

Ronaldo Evli Mi? Ünlü Futbolcunun Aşk Hayatı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ronaldo evli mi sorusu, ünlü futbolcunun aşk hayatını merak edenlerin gündeminde. Ronaldo’nun sevgilisi, çocukları ve evlilik planları hakkında bilmeniz gerekenleri bu haberde bulabilirsiniz.

5008

Cristiano Ronaldo, dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul ediliyor. Ancak Portekizli yıldızın özel hayatı da merak konusu. Ronaldo evli mi? Ronaldo’nun sevgilisi kim? Ronaldo’nun kaç çocuğu var? İşte ünlü futbolcunun aşk hayatı hakkında bilmeniz gerekenler.

Ronaldo Evli Mi?

Ronaldo evli mi sorusunun yanıtı hayır. Ronaldo, 7 yıldır birlikte olduğu Georgina Rodriguez ile henüz evlenmedi. Çift, geçtiğimiz yıl nişanlandıklarını duyurmuştu. Ancak pandemi nedeniyle düğün planlarını erteledikleri belirtiliyor.

Ronaldo, daha önce de birçok ünlü isimle aşk yaşadı. Bunlar arasında Paris Hilton, Kim Kardashian, Irina Shayk, Nereida Gallardo gibi isimler var.

Ronaldo’nun Sevgilisi Kim?

Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez, 1994 yılında Arjantin’de doğdu. İngilizce öğrenmek için İngiltere’ye giden Rodriguez, burada bir mağazada çalışırken Ronaldo ile tanıştı. Çift, 2016 yılından beri birlikte.

Rodriguez, bir model ve dansçı. Ayrıca sosyal medyada da oldukça popüler. 30 milyondan fazla takipçisi olan Rodriguez, Ronaldo ile olan fotoğraflarını sık sık paylaşıyor.

Ronaldo’nun Kaç Çocuğu Var?

  • Ronaldo’nun toplam 5 çocuğu var. Bunlardan 4’ü taşıyıcı anneden doğdu. İlk çocuğu Cristiano Jr., 2010 yılında dünyaya geldi. Ronaldo, çocuğunun annesinin kimliğini açıklamadı.
  • 2017 yılında ikiz bebekleri Eva ve Mateo doğdu. Aynı yıl, sevgilisi Rodriguez’den de kızı Alana Martina doğdu.
  • 2023 yılında ise çift, yeniden ikiz bebek beklediklerini duyurdu. Ancak ne yazık ki bebeklerden biri düşük nedeniyle kaybedildi.
  • Ronaldo, çocuklarına çok düşkün bir baba. Onlarla vakit geçirmeyi ve onlara futbol öğretmeyi seviyor.(Saim Tunçman)
Paylaş