havadurum

Ricardo Quaresma, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini izlemek üzere Türkiye’ye geldi

1737

Beşiktaş’ın efsane oyuncusu Ricardo Quaresma, yarın oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini tribünden takip etmek için İstanbul’a geldi. Portekizli yıldız, eski takım arkadaşlarına ve taraftarlara da mesajlar gönderdi.

Quaresma, Beşiktaş’ı çok özlediğini söyledi

Beşiktaş’ın eski yıldızlarından Ricardo Quaresma, Fenerbahçe derbisi öncesi flaş açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ı çok özlediğini belirten Ricardo Quaresma, “Bir teklif gelirse ‘evet’ derim.” ifadelerini kullandı. Portekizli oyuncu, Beşiktaş’ın maçlarını yakından takip ettiğini ve siyah-beyazlıların çok diri ve tempolu oynadığını söyledi. Quaresma, “Fenerbahçe geniş kadroya sahip. Fakat sistemi doğru olan kazanır” dedi.

Quaresma, Beşiktaş formasıyla Türkiye Kupası maçları dahil Fenerbahçe’ye karşı 15 maçta görev yapmış ve 2017-18 sezonunda Vodafone Park’ta 3-1 kazanılan maçta attığı iki golle yıldızlaşmıştı.

Quaresma, Beşiktaş taraftarlarına da seslendi

Ricardo Quaresma, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş taraftarlarına da seslendi. Quaresma, “Yarın büyük bir maç var. Ben de sizinle birlikte olacağım. Sizler bana çok şey verdiniz. Ben de size bir şey vermek istiyorum. Lütfen takımınıza sonuna kadar destek olun. Sizler Beşiktaş’ın en büyük gücüsünüz. Hep birlikte kazanacağız. Haydi Beşiktaş!” mesajını yayınladı. Quaresma’nın paylaşımında Beşiktaş forması giydiği bir fotoğraf da yer aldı.(Haber Merkezi)

Paylaş