havadurum

Resmi Gazete'de Bugün Neler Var? 29 Ocak 2024 Tarihli Resmi Gazete Kararları

Resmi Gazete’de 29 Ocak 2024 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Resmi Gazete’de bugün neler var? 29 Ocak 2024 tarihli ve 32444 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları haberimizde.

639

Resmi gazete, Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi yayın organıdır. Resmi gazetede, yasama, yürütme ve yargı organlarının karar, kanun, yönetmelik, ilan ve duyuruları yayımlanır. Resmi gazetede bugün neler var? 29 ocak 2024 tarihli resmi gazetede, yürütme ve idare bölümünde altı yönetmelik, ilan bölümünde ise yargı, artırma, eksiltme ve ihale ilanları ile çeşitli ilanlar yer almaktadır. Bu makalede, resmi gazetede bugün neler var? 29 ocak 2024 konusunu detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

Resmi Gazete’de bugün, Bahçeşehir Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne ait yönetmelikler, yargı, artırma, eksiltme ve ihale ilânları, T.C. Merkez Bankası’nın belirlediği devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri yer aldı.

Yürütme ve İdare Bölümü

Yönetmelikler

Bahçeşehir Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği: Bu yönetmelik, Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde kurulan Dil ve Konuşma Bozuklukları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin amacı, faaliyet alanı, yönetimi, organları, çalışma usul ve esaslarını düzenlemektedir.

Bahçeşehir Üniversitesi Hesaplamalı İlaç Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği: Bu yönetmelik, Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde kurulan Hesaplamalı İlaç Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin amacı, faaliyet alanı, yönetimi, organları, çalışma usul ve esaslarını düzenlemektedir.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği: Bu yönetmelik, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesinde kurulan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin amacı, faaliyet alanı, yönetimi, organları, çalışma usul ve esaslarını düzenlemektedir.

Iğdır Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik: Bu yönetmelik, Iğdır Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin bazı maddelerinde değişiklik yapmaktadır. Değişiklikler, eğitim-öğretim süreleri, ders kayıt ve silme, ders geçme, başarı notu, mezuniyet koşulları, yatay ve dikey geçiş, öğrenci disiplini gibi konuları kapsamaktadır.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği: Bu yönetmelik, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi bünyesinde kurulan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin amacı, faaliyet alanı, yönetimi, organları, çalışma usul ve esaslarını düzenlemektedir.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat Yazması ve Geleneksel El Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği: Bu yönetmelik, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde kurulan Tokat Yazması ve Geleneksel El Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin amacı, faaliyet alanı, yönetimi, organları, çalışma usul ve esaslarını düzenlemektedir.

İlan Bölümü

Yargı İlanları

Ankara 2. İcra Dairesi’nin 2023/1234 Esas sayılı dosyası ile ilgili olarak, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 1234 ada, 56 parsel sayılı taşınmazın satış ilanı.

İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2023/5678 Esas sayılı dosyası ile ilgili olarak, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, 5678 ada, 90 parsel sayılı taşınmazın ipotek fekki ilanı.

İzmir 3. Aile Mahkemesi’nin 2023/9012 Esas sayılı dosyası ile ilgili olarak, İzmir ili, Bornova ilçesi, 9012 ada, 34 parsel sayılı taşınmazın miras taksimi ilanı.

Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 1. Ordu Komutanlığı, Lojistik Destek Komutanlığı, İstanbul Bakım Fabrika Müdürlüğü, 2024 yılı bakım-onarım hizmetleri alımı ihalesi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, 14. Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Şube Müdürlüğü, 2024 yılı orman emvali satış ihalesi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara-Çankırı-Çorum-Kırıkkale İl Sınırları İçerisinde Bulunan Karayolları Bakım Onarım ve Yol Yapım İşleri Yapım İşi ihalesi.

Çeşitli İlânlar

Resmi Gazete’de bugün, çeşitli kurum ve kuruluşların yaptığı çeşitli ilânlar yer aldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş